Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ויתור על סמארטפון - כיצד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קונה נוקייה.

שם בו סים דו זהה למספר הרגיל שיש בסמארטפון ושם בכיס.

את הסמארטפון משאיר ברכב/בבית/בחדר השרותים.

אני עושה את זה לפעמים כשנמאס לי להיות זמין 24/7.

בעיקר בוואטסאפ ובמייל.

בכל מקרה, הייתי מתחיל מזה.

בהצלחה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

אני כבר כמה חודשים ללא התראות קוליות על הודעות מווסאפ/טלגרם.

- עשיתי לעצמי חוק שאני לא נכנס לפייסבוק דרך המכשיר+ לא מותקן שם המסנג'ר המעיק.

כמו שאמרו לך, זה עניין של משמעת עצמית ובחירה.

אני כבר פחות מרגיש שהטלפון מעיק עליי, מאז שבטלתי את ההתראות.

בתור התחלה הייתי מבטל את ההתראות הקוליות.

פורסם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אולי פלאפון כשר?

לדעתי האפליקציות שאתה רוצה להוריד הן פחות או יותר מה שחוסמים בסים כשר.

ישאר לך הוייז אבל לא תוכל להשחית זמנך בתועבות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

סורי, להאשים את הטלפון בזה שהוא מבזבז לך זמן זה כמו להאשים את הילדים שלך בכך שאתה הורה מחורבן.

הטלפון הוא כלי, ואתה בוחר מה לעשות איתו.

אני מקבל התראות על הכל כולל הכל. פייסבוק, שלושה מיילים, עשרות אפליקציות, ווייז קארפול, קבוצות וואטסאפ של 300-400 הודעות ביום ועוד ועוד ועוד. אני פשוט "מעיף" את כל ההתראות אחרי שאני מקבל אותן אם הם לא חשובות לי.

מצד שני, יש לי את המידע שאני צריך תמיד, בין אם זה זמני תחבורה ציבורית, מזג אוויר, איביי או אמזון להזמנות, ביקורות למסעדות או גוגל/ויקיפדיה כדי לנצח בוויכוחים :-)

כשאני מחכה למשהו/מישהו, כן, אני בטלפון, אבל זה רק כשהאלטרנטיבה היא להבות באוויר או לספור מרצפות.

הסוד הוא מיתון. כשאני עם חברים שלי בפאב, או עם אשתי רואה משהו בטלוויזיה, או בפגישה בעבודה, מקבל התראה למשהו, מעיף מבט בלי להקדיש לה יותר מדי קשב - אם זה חשוב, מטפל. אם לא, משאיר לאחר כך.

החלק של "טלפון" ב"התמכרות לטלפון" הוא הסימפטום, לא המחלה. כדי לטפל בבעיה אתה צריך עשות את זה מהשורש.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...