Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

רכב 7 מקומות תקציב 30K


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב 7 מקומות (יש צורך ב 6 מקומות בפועל)

דרישות:

תקציב עד 30K

בטיחותי

אמין

תצרוכת דלק נמוכה/סבירה

 

אשמח להמלצות

תודה

 

 

אגב,

ראיתי רכב מאזדה mpv 2004 במחיר נמוך מהתקציב, שמור וכו' , אבל הבנתי שתצרוכת הדלק די גבוהה.

פורסם

מאחר שאתה צריך רכב לשישה גם המאזדה 5 מ-2006/2007 תתאים.

 

היא אמינה וזולה יחסית לאחזקה. צריכת הדלק של היא 9-10 ק"מ. הסיטרואן מזדקנת פחות טוב מהמאזדה אבל מרווחת ותהיה גם זולה יותר לרכישה.

 

יש לשים לב שבסיטרואן יש גם דגמים מנועי 1.6 טורבו שהינם יקרים לאחזקה ומומלץ לוותר עליהם למרות המחיר המפתה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

המאזדה 5 מאוד צפופה.

יצא לי לנסוע על פיקאסו חדשה, והיא די מרווחת, כך גם השנתונים הישנים ?

לוקח בחשבון שאחזיק את הרכב 3-4 שנים, כך שעלות הרכב לאחר מכן כבר לא כל כך רלוונטית.

הבנתי שיש גם פיקאסו אוטומטי ולא רובוטי, הן מומלצות ?

האם חיפוש של פיקאסו 2008-2012 , מנוע 2000, אוטומט הוא בסדר או שאין כזו מכונית ?

פורסם

יש כזאת פיקאסו, אבל אין הרבה למכירה והיא מזדקנת פחות טוב מאשר מאזדה 5. גם הגיר הרובוטי לא חלק בנסיעה.

בדגם 1.6 טורבו אל תיגע.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
ראיתי אחת 2008 , מנוע 2000, גיר אוטומט (לא רובוטי)

איך השנה/דגם ?

 

הסיכויים שהגיר אוטומטי "אמיתי" ולא רובוטי הם קטנים מאד (בלוח וברשיון כתוב אוטומטי גם על הרובוטי) גיר אוטומטי זה גם בסדר - אפילו עדיף.

 

הדגם בסדר יש לו את המחלות שלו, אבל שום דבר שצריך להתריע אותך. חוץ מהעובדה שמדובר ברכב משומש (מאד) בן עשר על כל המשתמע מכך (בלאי וכו')

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

האמת שאני קצת "חושש" מהפיקאסו והשם הרע שיצא לצרפתיות בכל הנוגע לאמינות.

במידה ואמתח את התקציב ל 50K , איזה רכבי 7 מקומות (6 זה גם בסדר), מומלצים יותר?

איך ההונדה FRV ?

פורסם

הונדה יקרה לקניה יחסית לשנתון. אנומליה של שוק יד 2 - הרכב נמכר 10 אלפים שקלים ויותר מעל המחירון . הרכב עצמו הוא טוב, אבל כמו כל רכב מזדקן יצטרך השקעה. ובגלל שהדגם הזה נמכר במספרים לא גדולים, והייצור שלו נפסק, קשה למצוא חלפים תחליפיים ומוסכים לא מורשים שמכירים טוב את הרכב.

כל זה מפנה את בעל הרכב למוסכי הונדה ולתחזוקה לא זולה. מה שבולט ברכב הזה - תלונות על מדחס מזגן מתקלקל ויקר להחלפה ( מהסיבות שרשמתי ).

עד 50 אלף הייתי קונה רנו גרנד סניק.

אני יודע שאני חוזר על עצמי בעניין הרנו , אבל אני מכיר את הרכב מקרוב. נכון שיש סמל רנו ( צרפתי ) אבל מנוע וגיר משותפים לדגמי ניסאן ( קשקאי ). לדעתי, עדיף גרנד סניק בנזין על פיקאסו עם מנוע טורבו בעייתי / גיר רובוטי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לגבי ה-FRV הוא נסחר במחירים גבוהים ויש לכך סיבה (ששה מקומות עם תא מטען גדול) אני חולק על העובדה שיש בעיה עם חלפים (בטח לא כשמדובר בטיפול שוטף)

מכיוון שהוא חולק את הרוב המכריע של רכיביו המכאניים עם הסיוויק. אחותי מחזיקה אחד כזה כ-8 שנים, ומתעקשת להשאר איתו למרות שיש לה כבר 5 ילדים.

 

אישית אני חושב שהדגם הזה הוא קצת Overrated ורוב מה שמוצע בשוק הוא כבר די בלוי או מאד יקר או שניהם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

×
×
  • תוכן חדש...