Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחליף ראוי ל-Lightroom?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

די. נשבר לי הפיפי מהתוכנה המקוללת הזאת!

עשיתי כל אופטימיזציה אפשרית, הגדלתי את הקאש, הפעלתי את הכרטיס מסך, עשיתי סמארט פריוויוז, הכל הכל הכל. אפילו מחשב החלפתי!

אז כן, הביצועים כבר לא מחרידים כמו קודם, וכל שינוי לא לוקח 5 שניות עד שהוא קורה, אבל נראה לי לא הגיוני שבפוטושופ אני עובדים על קבצים של 6000X4000 עם 15-20 שכבות בלי שום בעיה וחלק לחלוטין, ולייטרום עושה לי פוזות כשאני מחליף בין תמונות. למה מי הוא?!

בקיצור, מישהו מכיר (או עובד עם) תוכנה דומה שעושה עבודה דומה ובעיקר מציעה Workflow דומה?

ניסיתי כמה תוכנות שונות, ואיכשהו תמיד אני חוזר לנוחות של לייטרום. אבל עכשיו אני מוכן לתת לזה כמה ימים/שבועות של לימוד.

אין בעיה עם תוכנות בתשלום. אוריד גרסת ניסיון ואתנסה. אם היא תהיה טובה, אקנה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

On1.

גם הסאבסרקיפשען שלהם יוצא קצת יותר זול ב long run בהשוואה ל Adobe Cloud. אתה יכול לנסות אותו באופן מלא במשך 30 יום (אם טרם עשית זאת) ולראות אם זורם לך.

• תוכן חדש...