Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדפים למחסן ביתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
^ גם אצלי במחסן (מפח, אי אפשר לעגן לקירות) יש כאלה.

יש כמה סוגים. המאסיביים יותר מצויינים, ולא יקרים.

עריכה: לפי התמונות בגוגל, כנראה ששם הדגם הוא אכן "סיגמא" כמו שכתב לוקי (בזמן שכתבתי...)

גם לנו יש מדפים דומים כ15 שנה במחסן (דגם יותר ישן אבל אותו עקרון)

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

אצלי יש מערכת מדפים מאלומיניום תוצרת Metalsystem איטליה. מודולרי, שוקל כלום ונוח מאוד לפירוק והרכבה, מחזיק מעמד שנים. מה שכן, קצת יקר. לדעתי יש מספר משווקים בארץ, אני הזמנתי את שלי מאופק סוכנויות.

https://www.ofekagencies.co.il/%D7%9E%D7%93%D7%A4%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%AA/%D7%9E%D7%93%D7%A4%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%9D/

חזיר דיזל

פורסם

בעבודה יש לנו כמה מדפים כמו של קורן. הם מודולרים ומאוד מסיבים אבל נראים תעשייתים.

במחסן בבית התקנתי את הסוג המודולרי של מסילות שמתחברות לקיר וזרועות שמחברים ללוח עץ באיזה גודל שרוצים. אני הלכתי למחסן עצים שגם מבצע חיתוכים במקום. רכשתי פלטת סנדוויץ' בגודל סטנדרטי של 122X244 ס"מ וביקשתי שיחתכו לפי סקיצה שתכננתי מראש כך שקיבלתי מקסימום מדפים בגודל שרציתי.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
ממליץ לך על מדפי סיגמא 18 של כתר. רכשתי 6 סטים כאלו למחסן, והם יציבים וטובים. ניתן להעמיס 50 קילו על כל מדף. כרגע בהומו סנטר ב 160 שח, אבל ניתן להשיגם בהרבה פחות, אפילו 120 (עריכה- בשז"ר 129 שח)

אצלי הם עושים את העבודה מצויין.

חוץ מזה פותש לא אמר מאיזה חומר בנוי המחסן... אם הוא מחסן פח, אז לא ניתן לקבע מסילות או זויות לקיר.

דריש ידידי... חליק, תהיה קליל.

1+ למדפי סיגמא של כתר, מידפתי את המחסן שלי איתם, ואם אתה לא מתכנן לאחסן ציוד מאוד כבד זה פתרון טוב לטעמי, קל מאוד להרכבה (אין פה ממש התקנה כאמור) ומאוד cost effective (לא אומר זול, לא בא לי שירגמו אותי לפני החג :wink:).

פורסם

יש כמה אופציות

1. מדפים מוכנים (כמו סיגמה) ) שהציעו. יתרון. זול. ומהיר. חסרון, משקל העמסה. חוסר באופציה לקביעת גובה.

2. מסילות + זוויות מתכת (כמו חנויות בגדים) יתרון. יחסית זול. דורש טיפה התעסקות. וניתן לקבל גל עומק / גובה / רוחב שרוצים. חסרון. מחייב- קיר בטון. אחרת מסוכן ביותר. וחייבים מספיק מסילות אחרת העץ מקבל בטן.

3. המדפים המודולרים. יתרון אסטטי ביותר. אמין וחזק. ניתן לקבל ברוב המידות / גובה / עומק.

חסרון !! יקר. סט של מדפים יגיע בקלות לכמה אלפים בודדים.

אצלי בבית. (חשוב לציין. שאני מתעסק בציוד הגברה. ומחזיק הרבה ציוד.)

ולכן יש לי גם כמה מדפים מודולרים. בשביל הציוד הכבד.

ויש לי 4 /5 ארונות כתר (שמצאתי את כולם בזבל.) שהם משמשים את המחסן הבייתי.

למדפים של הארונות הכנסתי מוט ברזל. למנוע מהם לקבל בטן. (עובד מצויין כ 8 שנים)

לגבי מסילות וזוויות. יש לי בבית בחדרים של הבנות שלי. למשחקים שלהן. וזה מצויין.

ולכן כל שימוש של חומר הוא אפשרי. השאלה מה דרישות שיש.

מחסן פלסטיק (אצלי זה המצב. ולכן המדפים הם ארונות כתר)

מחסן בטון וציוד כבד !! (גבוה ורחב. והציוד יושב על מדפים מודולרים)

חדרים בבית. קירות בטון. מדפים אסטטים. וחזקים.

נ.ב.

תחפש ביד 2. יש שם גם מסילות / ומדפים מודולרים.

אצל חבר למחסן שלו. נכנסנו לאתר אגורה. והבאנו 3 ארונות ביתים. של אנשים שמסרו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• אחראי פורום
פורסם
בעבודה יש לנו כמה מדפים כמו של קורן. הם מודולרים ומאוד מסיבים אבל נראים תעשייתים.

במחסן בבית התקנתי את הסוג המודולרי של מסילות שמתחברות לקיר וזרועות שמחברים ללוח עץ באיזה גודל שרוצים. אני הלכתי למחסן עצים שגם מבצע חיתוכים במקום. רכשתי פלטת סנדוויץ' בגודל סטנדרטי של 122X244 ס"מ וביקשתי שיחתכו לפי סקיצה שתכננתי מראש כך שקיבלתי מקסימום מדפים בגודל שרציתי.

בדיוק נמצא אצלי דף המוצר שלהם שאני צריך על-פיו

למדוד בחניה ובחדר שירות, כי חשובה לי התקנה בגובה

שלא תתפוס רצפה.

לגבי מדפי סיגמא, יש לי שני סטים במחסן, עמוסים במיכלי צבע,

חלקים של המכוניות, שאריות של אוצרות שונים - מצויינים.

והם אצלנו בערך 10-15 שנה כולל כמה וכמה סבבי פו"ה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
מסילות + זוויות מתכת (כמו חנויות בגדים) יתרון. יחסית זול. דורש טיפה התעסקות. וניתן לקבל גל עומק / גובה / רוחב שרוצים. חסרון. מחייב- קיר בטון. אחרת מסוכן ביותר. וחייבים מספיק מסילות אחרת העץ מקבל בטן.

אני לא רואה בעיה לחבר את המסילות על קיר בלוקים פנימי בבית. אם מקפידים לחבר את המסילות עם ברגים ודיבלים כמו שצריך הם יכולים לשאת משקל די מכובד, לא יודע מה המגבלה אבל למחסן בייתי היא לרוב מספיקה.

אם אצל רובנו ארונות המטבח העליונים יכולים להיות מחוברים לקיר בלוקים, והמשקל שהם נושאים לא מבוטל בכלל, אז אין סיבה שגם המדפים במחסן לא יהיו מחוברים לקיר בלוקים.

לגבי כמות המסילות. אצלי במחסן המרחק בין המסילות הוא 50 ס"מ וגודל המדפים הוא 100x40 ס"מ. הזרועות שעליהן המדך מונח יושבות 25 ס"מ מכל קצה של מדף.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש באיקאה יחידת מדפי פח פשוטים 140*60*30 שעולה 60 ש"ח. אתה קונה כמה כאלה ומקיף בזה את כל החדר. לי זה הועיל מאד.

IMG-20171009-WA0003.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מילאתי כמה בתים עם המקבילה מעץ של יחידות הפח מאיקאה. העובדה שיש מוטות מקדימה קצת מעצבנת, אבל הן מחזיקות מעמד יפה מאוד גם עם משקל גבוה, במיוחד בגרסה הצרה והרדודה של המדפים, ובתנאי שמקפידים על התקנת הצלבים מאחור ועיגון לקיר מלמעלה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...