Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בתאריך 27.09.17 יצרתי קשר עם מוקד שירות לקוחות אלקטרוניקס פרו, בבקשה לבטל "תעודת אחריות מורחבת" שנעשתה ע"י טכנאי מטעמם שהגיע לבית אימי, על מנת לתקן מקרר מסוג Samsung בייבוא של "סאמליין". נאמר לי ע"י הנציג "שי" כי יחזרו אליי מ"צוות שימור לקוחות", לא נאמר מדוע, תוך 2-3 ימי עסקים. לתומי הסכמתי, ורק לאחר מכן שמתי לב כי ע"פ הנוסח בתקנון התעודה סכום ההחזר מתקזז עבור כל יום שהתעודה הייתה בתוקף. היום, 01.10.2017 ניסיתי ליצור קשר מחדש עם מוקד שירות הלקוחות, לאחר שלא קיבלתי כל שיחה בחזרה. לאחר המתנה של 31:00 דקות למענה, השיחה נותקה על ידם. ניסיתי להתקשר שנית, הפעם פניתי למוקד מכירות שלהם. השיחה נענתה ע"י נציגה תוך כ30 שניות בלבד. הנציגה הפנתה אותי ל"מסלול מקוצר" לטיפול בבעיה. הועברתי לאותו נציג העונה לשם "שי", כשם שהיה ביום רביעי. הנציג סירב בתוקף לבטל את תעודת הביטוח, וטען כי יחזרו אליי עד יום שלישי 3.10.17 "כולל". ביקשתי לפנות מיידית לנציג שיבטל את תעודת הביטוח ויחזיר את כספי כשם שמגיע לי ע"פ חוק, כדי להמנע מכל מגע לא רצוי עם החברה הזו, אשר פגעה באזרחים רבים כפי שניתן לראות בחיפוש קצר במרשתת, ולא נעניתי. בהזדמנות זו יש לציין כי הטכנאי, אשר מראש הנפיק את תעודת הביטוח ושכנע את אמי לעשות כן ולשלם, לא תיקן את המקרר ומסר דיאגנוזה שגויה לגבי מהות התקלה. הטכנאי אמר כי יש "להחליף Ice Maker יחד עם מנוע Ice Maker", בסכום של כמה מאות שקלים, ונאמר על ידו לאמי שאם היא תעשה את הביטוח הנ"ל, בעלות של מעל ל-2000 ש"ח, היא לא תשלם על התיקון. אמי שהשתכנעה עשתה כן ושילמה את כספה עבור התעודה, והמתינה לטכנאי שיבוא לתקן עם חלפים חדשים. כעבור שבוע ללא כל סימן חיים מהחברה או מהטכנאי, ניסינו במשך שלושה ימים ליצור קשר עם מוקד שירות הלקוחות, ניסיונות שעלו בתוהו. ביום השלישי הצלחנו להשיג את מס' הפלאפון האישי של הטכנאי, ועל ידו נאמר כי אין את החלק בארץ ורק לקראת סוף אוקטובר יגיע לתקן את המקרר. החלטתי לחקור את הנושא באופן אישי ומצאתי כי יש להחליף רק חלק קטן, "מגש Ice Maker", שעלותו כולל משלוח לארץ הנה 70 ש"ח בלבד. החלטתי לבטל את תעודת האחריות ונתקלתי בסחבת ובשירות לקוחות לוקה בחסר, שעות המתנה מגוכחות ונציגים לא נעימים בעליל, כמו גם טכנאים לא מקצועיים.

היום - יום שלישי המיוחל בו הנציג "שי" התעקש כי יחזרו אליי מנהלים, כמובן לא קיבלתי אף שיחה.

למי שבוחר לרכוש מכשירי חשמל של היבואן סמליין, שימו לב לנותן השירות, אלקטרוניקס פרו. חברה בושה.

מצ"ב קבצי הקלטה שיחות מה1.10 - באחת חצי שעת המתנה שלאחריה ניתוק, ובשניה הציג שי שטוען שיחזרו אליי תוך עקשנות נחרצת, מה שכמובן לא קרה.

הקלטות:

https://crm.mokedemun.org/new/getdocuments.php?docid=&documentid=bDFRVjM0YStpeHE1LzYrMGRSQWJ1UT09

https://crm.mokedemun.org/new/getdocuments.php?docid=&documentid=eEpyc3dLZHdBVUV0a0Z2Ritlam9tQT09

עריכה אחרונה על ידי AlonBar

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

יש הונאות של חברות המתקשרות לבתים ותואנה כי ביטוח\אחריות של מכשיר חשמל עומד להסתיים. מדובר בשמות שאינם מוכרים.

השבוע היתה לי שיחה כזו, ניתקתי בשלב הקריין המוקלט.

האם הטכנאי הוזמן באמצעות סמליין או בדרך אחרת? אם באמצעות סמליין צריך לפנות אליהם, המינימות שיחה מוקלטת ובהמשך גם במכתב רשום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ניסיתי לשלוח הודעה ואתה חסום.

תעביר לי טלפון, אנסה לעזור לך.

ספיראל - אלקטרוניקס היא חברת השירות של סמליין, זה לא הונאה.

עד שהם עובדים - זה כבר עניין אחר. להבנתי יש להם לחץ.

פורסם
ניסיתי לשלוח הודעה ואתה חסום.

תעביר לי טלפון, אנסה לעזור לך.

ספיראל - אלקטרוניקס היא חברת השירות של סמליין, זה לא הונאה.

עד שהם עובדים - זה כבר עניין אחר. להבנתי יש להם לחץ.

0587897938, אלון.

החברה הוזמנה באמצע סמליין לתיקון מקרר סמסונג.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

סיפור מרתיח, עוד ניצול של מבוגרים (בת כמה אמא?)

קצת נחמת שוטים - יש לי מקרר סמסונג שנרכש מיבוא מקביל. האחריות לא שווה את הנייר עליו היא מודפסת.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אמא בת 60 שתחיה, לא כלכך מבוגרת אך בהחלט תמימה מספיק להאמין לטכנאי.

מחר אפנה לעו"ד ואפתח בהליך תביעה נגדם בנוסף לתלונה לאמון הציבור.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם

בזמנו היה לי קטע דומה עם ביטוח ישיר. רציתי לבטל ביטוח והנציג מרח אותי במשך כמה ימים.

השארתי תלונה בדף המיועד לכך עם שמו של הנציג והשתלשלות האירועים, אותו נציג חזר אליי, ניסה לתרץ למה זה התעכב, ולמה לא הייתי צריך לרשום תלונה בערך שעה אחרי וטיפל במה שהיה צריך.

אולי כדאי לנסות במידה ויש מערכת כזאת אצל היבואן הנ"ל.

פורסם

במקביל חשוב כי תהיה תכתובת רשומה - כך ירשם גם תאריך הבקשה לסיום / ביטול.

א - חפש מס' פקס - ושלח מכתב לביטול / סיום התקשרות.

ב - כנ"ל חפש מייל, ושלח מכתב.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
אמא בת 60 שתחיה, לא כלכך מבוגרת אך בהחלט תמימה מספיק להאמין לטכנאי.

בת 60? אשה צעירה, ואתה צריך ללמד אותה להיות ערנית.

אם מסיבה כלשהי היא לא מסוגלת לקלוט את הבעיה עליך ללמד אותה לפנות אליך כל אימת שמדובר ברכישה שאינה שגרתית ועולה על סכום כלשהו.

יש בקנה חוק בעניין ניצול קשישים על ידי תרמיות מסוג זה, אבל א. איני יודע מה הסטטוס שלו ו-ב. הוא יהיה תקף בגילאים יותר מבוגרים, אני מסופק אם יכלול בני 60. בסופו של דבר רבים מבני ה-60 נמצאים בשיא הקריירה שלהם.

פורסם

סליחה שאני מתערב אבל לקחתם את זה קצת רחוק מדי.

הטכנאים מתוגמלים על המכירות שלהם והם כמובן מדורבנים לעשות כמה שיותר

אבל מכאן להונאה וניצול, נראה לי שקצת הגזמתם, ואני מדבר מההכרות עם החברה.

שאלתי ונאמר לי שהטכנאים לא דוחפים סתם חלקים, יכול להיות שנפלת על טכנאי לא מקצועי מספיק אבל אין כאן כוונת זדון, עוד נאמר לי שהחלקים שהחברה משתמשת הם מקוריים ולכן גם תג המחיר שלהם יקר.

* אני לא בא לסנגר על החברה, פשוט נאמרים כאן דברים קשים שאין להם בסיס - ספציפית על החברה הזאת.

פורסם

php - הטכנאים מתודרכים למכור "מוצרים נלווים" - אם חיונים ואם לאו. מגנטים למכונות כביסה, "מגיני ברקים" במחיר מופקע ועוד כהנה וכהנה. לא על זה דיברתי.

דיברתי על פניות טלפוניות בסגנון של "האחריות על המקרר עומדת להסתיים" - כאשר הפונה מציין שם של חברה עלומה ומציע שירות כזה או אחר. לפני פחות משבוע קיבלתי שיחה כזו, לאחר המשפט השני הבנתי במה מדובר וניתקתי.

זה בערך ברמה של תרמיות הטבלטים בחברות הסלולר.

פות"ש - אני אוטוטו אהיה בן 60 ואני מבין את התרמית, וכפי שאני מכיר את חברי, גם הם לא נופלים בפח בקלות. אז אין סיבה שאמא שלך לא תלמד. ואם היא תמימה מדי, לא יקשה עליה להבין שיש לה בן שדואג לה, ותפנה את כל השאלות אליו. אשתי, ששונאת להתעסק בכספים, מפנה את כל הנודניקים אלי, בדרך כלל אני מנפנף אותם.

פורסם

מה יהיה עם סמסונג ? לאחרונה אני שומע על המון מוצרים שלהם שעושים בעיות וזה מתגבר בגלל השרות הגרוע שלהם , חבל שזה ככה באחת החברות המובילות .

• תוכן חדש...