Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש עמלת פדיון על כספי הפיצויים? על הפנסיה הבנתי שיש 35 אחוז.

האם זה תקין שהחברה שמטפלת בכספים האלו לא קיבלה טופס 161 ומכתב פיטורים אפילו שעבר כמעט שבוע מאז שהיחסים עם המעביד הסתיימו?

תודה

פורסם

כן. מה זה כבר שבוע (שיש בו חג).

את הסכום הפטור ממס מתוך הפיצויים קובע פקיד השומה. אך תהיה הערכה/חישוב בטופס 161 שתקבל מהפנסיה/המעביד.

משכנתא זה קל

פורסם

המדינה קונסת את מי ששובר את החיסכון הפנסיוני שלו בדמות מס של 35%.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

נושא סבוך

העצה היחידה שאני יכול לתת לך

נסה לא לגעת בכספים בין אם לא תצטרך לשלם מס , בטח ובטח אם תצטרך לשלם מס.

כל שקל שתיקח היום יהיו חסרים לך 10 שקלים בעת זקנה. ה 10 הוא רק להמחשה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

גם אני עומד לפני החלפת מעסיק, ותוהה לעצמי,

אם אני מקבל 28% מכספי הפיצויים, והיתרה אני צריך למשוך מקרן הפנסיה, איך אפשר לדעת אם זה נחשב

חלק מההפרשות לפנסיה (ואז מן הסתם יש מס) או שזו הפרשה נפרדת שחישוב המס שלה הוא שונה?

או שכל סכוום שהוא שמושכים מהקרן חייב ב35% לא משנה מה סיבת הימצאותו בקרן (קרי פיצויים, או הפרשות לפנסיה)?

פורסם

על כספי פיצויים עד גבול מסויים לא מוטל מס בעת המשיכה.

א ב ל - מדובר בסכום גדול שמשיכתו תשפיע על הפנסיה שלך. כיון שאתה צעיר מדובר באפקט של רבית דרבית, ולכן כתב ישה את שכתב: אם אינך רעב ללחם אל תמשוך את הפיצויים. ואני מוסיף - גם לא את קרן ההשתלמות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
המדינה קונסת את מי ששובר את החיסכון הפנסיוני שלו בדמות מס של 35%.

לפחות 35% מס. מי שדרגת המס השולי שלו גבוהה יותר, ישלם יותר כמובן.

פורסם
פורסם

אכן צודק. משום מה חשבתי שהזיכוי במס הוא במדרגת המס של העובד.

מעניין מה קורה עם סכומים מעבר לתקרה שלא התקבל עבורם זיכוי ממס.

• תוכן חדש...