Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת. גולף 97, 1.8 אוטומטית. המצבר בן פחות משנה אבל נחלש ולא מניע את הרכב. אני רוצה לפרק אותו ולהטעין במשרד עם מטען מצברים. האם בחיבור שלו בחזרה עלולה להיגרם איזושהי בעיה מבחינת מחשב (אם יש בכלל) או מבחינה אחרת?

פורסם

הכוונה לטעינה איטית. נניח שניתן לבחור במטען שברשותך בין טעינה בזרם של 5A או בזרם של 1 אמפר אז עדיף לבחור בזרם טעינה איטי.

איזה כייף לי :)

פורסם

טעינה איטית מבטיחה פריקה איטית ?

הכוונה לטעינה איטית. נניח שניתן לבחור במטען שברשותך בין טעינה בזרם של 5A או בזרם של 1 אמפר אז עדיף לבחור בזרם טעינה איטי.
פורסם

טעינה איטית אינה מבטיחה פריקה איטית של המצבר.

תמיד מומלץ להטעין את המצבר בטעינה איטית במיוחד מצברים 'אטומים'. טעינה מהירה בעזרת מטען לא 'חכם' עלולה לא להטעין את המצבר בצורה מיטבית.

טעינה מהירה בזרם גבוה עלולה לגרום להתחממות האלקטרוליט במצבר (המים) ופליטת גזים לא רצויים מהמצבר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה שלא יתאושש? הוא בן פחות משנה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אז זה המטען:

[ATTACH=CONFIG]494493[/ATTACH]

מקווה שהרכב יתאושש אחרי הטעינה.

מטען אוטומטי ואין לך מה לדאוג. חבר והטען את המצבר עד אשר הלד הירוק ידלק.

פורסם
יכול להיות שבחיבור מחדש של המצבר הסלד קצת מטייל עד שמחשב הרכב יילמד את המצערת מחדש כך שאולי כדאי כבר על הדרך לבצע ניקוי מצערת.

לא מנקים מצערת ללא שום סיבה נראית לעין. רוב הסיכויים אם תפרק את המצערת ברכב הזה תתקל בבעיה של כיוונון בסיסי של המצערת.

פורסם

הרבה פעמים בגולף משנתונים אלה לאחר ניתוק המצבר והחזרתו הסלד מזייף בשל ניסיון מחשב הרכב ללמוד את המצערת מחדש. ניקוי המצערת באופן יסודי פותר זאת ללא בעיה. אם לא נוגעים איםה שלא צריך במצערת ומנקים לפי הספר לא ייפגע שום כיוונון.

פורסם (נערך)

אם מפרקים את המצבר מחשב הרכב לומד ערכים חדשים במשך 40 התנעות של הרכב והכול חוזר לקדמותו מבלי לנקות את המצערת.

פירקת פעם מצערת של גולף דור 3 וניקית אותה לפי 'הספר' ? איך ביצעת כיוונון בסיסי למצערת ?

מה זה ניקוי לפי הספר ?

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם

עידכון: המצבר היה בטעינה משמונה בבוקר ועד שש בערב. הרכבתי אותו והרכב הניע בלי בעיה. אח"כ עשיתי נסיעה ולא הרגשתי שינוי גדול מלפני כן.

תודה על העצות והתמיכה. ולסיום תמונה של הכלה הזקנה:

20170928_201250_HDR.jpg

• תוכן חדש...