Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פירוק המצערת מהסעפת וניקוי שלה בחוץ. איפוס שלה נעשה דרך ניתוק וחיבור המצבר.

אין שום סיבה לנקות את המצערת כטיפול מונע ויתרה מזאת אפשר להסתפק בניקוי המצערת מבלי לפרק אותה.

איזה כייף לי :)

פורסם

שאלה..

מדוע לא היה ניתן להטעין את המצבר תוך כדי נסיעה של חצי שעה מינימום?

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם
שאלה..

מדוע לא היה ניתן להטעין את המצבר תוך כדי נסיעה של חצי שעה מינימום?

אם מערכת הטעינה ברכב תקינה - נסיעה של חצי שעה ויותר היתה טוענת את המצבר.

קובי

:-)

פורסם

***סייג קטן - טעינה במלואה תתבצעה בנסיעה בסל"ד שיוט או קצת גבוה מכך - עליו לצאת לנסיעת שיוט ב 100-110 למשך חצי שעה ואף יותר לכל הפחות.

נסיעה עירונית עם ריבוי עצירות או סל"ד נמוך לא תטען את המצבר במלואו וכמובן, תלוי בקיבולת האלטרנטור והמצבר גם כן.

במידה ולרכב שלו יש צרכנים רבים או שהוא נוהג עם מערכת סטריאו בנוסף, חצי שעה זה לא, ייתכן כי זה ייקח שעה ואף יותר.

הוא עשה נכון, טען עם מכשיר מתקדם מאוד למצברים באופן התקין ביותר - במדיה ויש גישה לציוד כזה, זו הדרך הנכונה באמת.

במקום לנסוע לבאר שבע בכביש 6 45 דקות בשיוט ולבזבז דלק יקר כן, סתם דוגמא.

פורסם

בתחילה ניסיתי להניע בעזרת רכב אחר אבל לא הצלחתי ובזמן הנסיון הכבלים התחממו בצורה משמעותית. תאמינו לי שלא היה כיף לפרק את המצבר ולסחוב אותו למשרד, אח"כ לסחוב אותו חזרה, להרכיב לאור פנס ראש וכו'.

האמת היא שזו אשמתי, אני שומר על הרכב בשביל אבא של אשתי ושכחתי להניע אותו יותר משבוע.

דבר נוסף הוא שהמאוורר של הרכב עובד במהירות הגבוהה כבר מרגע שפותחים את הסוויץ', עוד לפני שהמנוע מניע כך שכבר יש צרכן כבד ברגע שמניעים (לא יודע מה הסיבה לזה, כאמור לא רכב שלי).

אכן אחרי שהרכב הניע נסעתי איתו לכביש 4 ועשיתי סיבוב ארוך. לא חושב שהגעתי ל 100-110 קמ"ש, אל תשכח שזו גולף 97, כן?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כנראה היוניט של המאורר שמחובר לרדיאטור מקולקל. זה קל ולא יקר להחליף.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
הרבה פעמים בגולף משנתונים אלה לאחר ניתוק המצבר והחזרתו הסלד מזייף בשל ניסיון מחשב הרכב ללמוד את המצערת מחדש. ניקוי המצערת באופן יסודי פותר זאת ללא בעיה. אם לא נוגעים איםה שלא צריך במצערת ומנקים לפי הספר לא ייפגע שום כיוונון.

הרכב של פותח האשכול ועוד מספר דגמים של מנועיפ בגולף דור 3 הגיעו עם מערכת הזרקת דלק תוצרת בוש הנקראת Mono Motronic. המערכת בנוייה עם מזרק בודד אשר מזריק דלק ישירות ללוע של המצערת ובו זמנית הפרפר והמצערת עוברים ניקוי לכן לא מצטבר פיח בכלל ולכן ההצעה שלך לניקוי המצערת מיותרת לחלוטין. יתרה מזאת גם בעתיד המצערת לא תזדקק לשום ניקוי.

בתור אחד שהייתה לו גולף גם גולף דור 3 עם מנוע 1.6CL ליטר שגמעה יותר 250K לא זכור לי שאי פעם הייתי זקוק לניקוי מצערת. החלק היחיד שהחלפתי במצערת זה את מנוע הצעדים שמחובר חיצונית למצערת.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...