Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גטס 08 מנורת ESP ABS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעבר שקעה לי דוושת הבלם , הבלימה אגב לא נפגעה פשוט בלחיצה היה צריך ללחוץ פעמיים , באופי הנהיגה שלי זה לא ממש שינה לי..אבל במוסך החליפו משאבה ראשית.

זה לא פתר את הבעיה ופשוט השארתי את זה איך שזה...

היום נדלקו לי ABS וESP ...

איזה מקום מומלץ לבדיקה נורמאלית של מכלול הבלימה?

פורסם

אורן שירותי רכב בחולון מומלץ ביותר.

לדעתי,מניסיון עם הדגם הזה,חיישני ה ABS בגלגלים,שנוטים לצבור אבק מהכבישים מלוכלכים וזקוקים לניקוי.

אם זה לא יעזור,אחד מחיישני הגלגלים תקול ואבחון ממוחשב יחשוף מי מבין ה 4 הוא הבעייתי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
בעבר שקעה לי דוושת הבלם , הבלימה אגב לא נפגעה פשוט בלחיצה היה צריך ללחוץ פעמיים , באופי הנהיגה שלי זה לא ממש שינה לי..אבל במוסך החליפו משאבה ראשית.

זה לא פתר את הבעיה ופשוט השארתי את זה איך שזה...

היום נדלקו לי ABS וESP ...

איזה מקום מומלץ לבדיקה נורמאלית של מכלול הבלימה?

בלי קשר לאופי הנהיגה שלך חזור למוסך שהחליף לך את המשאבה המרכזית בכדי שיפתרו את הבעיה.

את מכלולי מערכת הבלימה מומלץ לבדוק אך ורק אצל בעל מקצוע מוסך כגון: מוסך אור או זיסו בת"א.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

הוחלפה משאבה ראשית ... והוחלפו נוזלים.

כמו כן הוא אמר שזה אולי מודול ABS , אבל לא בטוח שזה זה ... וזה יכול להיות ESP ( חשבתי שזה אותו מודול בכלל) או וואקום...

אני לא מבין את המערכת זאת , מפחד לנסות לטפל בה לבד...

עריכה אחרונה על ידי orelas
פורסם

מערכת ESP משתמשת בחלק מפונקציוליות של מערכת ה-ABS בתוספת מספר חיישנים שלא קיימים ברכב ללא מערכת ESP. אתה חייב לצבע איבחון ממוחשב אצל בעל מקצוע מומחה בתחום הדיאגנוסטיקה בכדי למנוע מצב של החלפת חלקים של לצורך שעלותם כמה אלפי שקלים.

התקלות יכולות להופיע גם בגלל חיישני ABS לא תקינים.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...