Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אין לי ידע מקצועי ברכבים, מעולם לא היה לי רכב בבעלותי וברצוני לרכוש רכב חדש או משומש.

אני לא בטוח מאיפה להתחיל אך אני יכתוב כאן את הנתונים ואולי תוכלו לעזור לי בבחירת רכב.

מחפש רכב בתקציב של עד 50-60 אלף. במידה ומדובר ברכב חדש יש מקום להתגמש.

מחפש רכב שהוא בעיקר חסכוני בדלק, אמין ובטיחותי.

עדיפות לרכב משפחתי אך רכבים קטנים יותר גם יתקבלו.

רכב שלא יעשה לי יותר מידי בעיות שיראה כמה שפחות מוסך(אם קיים דבר כזה בכלל:)

לא מעניין אותי סוג הרכב מבחינת מותגים וכו' רק שיהיה חסכוני אמין ובטיחותי.

תודה על העזרה.

נ.ב

האם שיטת רכישת רכב במימון מלא וטרייד אין בסוף תקופה משתלמת?(בסגנון נטו דרייב)?

עריכה אחרונה על ידי EfiWeng
פורסם

מה הולך להיות פרופיל השימוש שלך? כמה אתה הולך לנסוע בשנה? האם גיר ידני בא בחשבון?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שימוש לרוב משולב עירוני ובין עירוני. נסיעות קצרות לעבודה/קניות וכו'. נסיעות ארוכות לעיתים רחוקות. בשנה הייתי אומר שלא עובר את ה 20 אלף ק"מ. רק גיר אוטומט. תודה.

פורסם (נערך)

למשפחה עד 4 נפשות אפשר להסתפק ברכב סופר מיני עם בגאז' בגודל סביר.

למה שאתה מחפש הייתי קונה הונדה ג'אז 2012-2013 היברידית / בנזין או טויוטה ספייס וורסו מאותן השנים.

רכבים אמינים מאוד וחסכוניים משמעותית יותר ממשפחתיים עם מנוע בנזין וגיר אוטומטי.

רכבים בממון מלא וטרייד אין - זה משתלם מאוד למוכר. כי בטרייד אין לא מקבלים מחירון מלא וגם לא מקבלים הנחות כמו בתשלום מזומן וצריך, כמובן, לשלם ריבית ורכבים חדשים מפסידים הכי הרבה מערכם בשנתיים - שלוש הראשונות.

עריכה:

ראיתי שאתה גם עולה חדש שזכאי להנחה במיסוי.

תיגש לכמה אולמות תצוגה של יבואנים לבדוק גובה ההנחה.

שיטת מימון וטרייד אין לא כל כך מתאימה לך, כי עולה חדש צריך להחזיק ברכב מעל 3 שנים , אחרת צריך לשלם חלק מכספי המס.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...