Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקה לרכב שנת 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש מאדם פרטי סירט איביזה ספורט 1.6 2 דל' יד 1 2010 עם 118 ק"מ. הוא דורש 32 אלף מחיר סופי לרכב יגמר הטסט בסוף החודש מה שגורם לי לספקות לגבי הרכב. המוכר לא מעוניין להתחייב לבדיקה מאחר ואין לו ידע במכניקה ורכב. השאלה האם כדאי להכניס רכב 2010 לבדיקה ממוחשבת או לקחת אותו למוסכניק שלי שיבדוק אותו? הרי הרכס כבר מעל 7 שנים על בכסיש בטוח שיהיו לו רג'קטים, מה אתם הייתם עושים במקומי? תודה.

פורסם (נערך)

תדרוש לפני הבדיקה היסטוריה של הרכב אתה יכול ללמוד הרבה ממנה, תרים מכסה מנוע תנסה לחפש נזילות שמן תבדוק שיש מים במיכל עיבוי והם אדומים,חפש מכות,הבדלי צבע,רעשים בדלתות,פנים הרכב שלם, תעשה נסיעת מבחן תבדוק רעשים ותגובת הרכב...במידה ואתה רוצה ראש שקט סע למוסך רון הוא יוכל לעשות לך בדיקה קצרה ויגיד לך אם הקנייה כדאית. ממול דרך אגב יש פחח שיכול לעזור לך לבדוק אם הרכב עבר תאונה או משהו דומה. בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי aleXtc
פורסם

אם מדובר ברכב עם גיר ידני,ייתכו ותיהנה מהרכב.

אם מדובר בגיר DSG רובוטי זו עלולה להיות צרה צרורה.\

אין שבוע,שלא נפתח שרשור על הגיר והתקלות שלו,שלא נגמרו גם בשנתונים האחרונים.

במקרה שלך,זה גם גיר שכבר עבר את תקופת האחריות,הייתי מוותר על התענוג.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לכל האיביזות האוטומטיות יש גיר dsg?

פורסם

אכן, יש כאלו עם DSG 6 שהוא יותר מוצלח אבל אני לא חושב שבשנתון שלך כבר יש רק DSG7 (זה היה הגיר בכל קבוצת ואג למעט רכבים מסויימים עם מנועי 2000 כמו סופרב) ויתקנו אותי תכף אם אני טועה.

הגיר הזה לא מוצלח בלשון המעטה: החלפת מצמדים 4,500 והחלפת מכטרוניק בסביבות 8000 ש"ח.

בקיצור- ממש לא ...

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה רבהה אז כנראה שלצערי אני אוותר על האיביזה בשנתונים האלה באופן כללי. איזה רכב "צעיר" כן היית ממליץ בתקציב של עד 37k

פורסם

לא הייתי מוותר על האיביזה בכזאת קלות...זה שיש בעיות עם DSG זה לא אומר שלכל רכב יש את אותן בעיות. כנ"ל כמו שאתה נוסע ביונדאי שמצריך החלפת כל הפלסטיקים פעם בכמה חודשים כי הם נשברים ומתפוצצים וחוסר אמינות טוטאלי...

לפותח השירשור בכללי לא הסברת מה אתה מחפש ולאיזה צרכים.

• תוכן חדש...