Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עסקת ליסינג פרטי - פלואנס 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני כעת סיימתי לעבוד בחברה שסיפקה לי רכב ועכשיו אני תקוע בלי רכב :(

בתור אחד בלי תעסוקה יש לי הרבה זמן להציץ ביד2 ולוחות שונות גם בקבוצות בפייס, מציאות אין שם בטווח התקציב שלי (10K) הכול פח אשפה מסוחרים. אני מתחיל ללמוד חודש הבא אני צריך רכב שיסע נסיעות בינעירוניות על בסיס יומיומי (לפחות 4 פעמים בשבוע)

קיבלתי הצעה על רנו פלאונס שנת 2010 עברה 160K ק''מ (שעשתה תאונה ויזואלית אין סימן) מחירון שלה אצלהם במחשב 32K (מחיר למכירה אחרון 21K הצצתי לה במחשב), מקדמה של 5K והחזר חודשי של 190 ש''ח בחודש משך העסקה שנתיים. הסוכנת אמרה שעל אחריותי לעביר אותה טסטים + טיפולים ולבטח אותה.

לבעלי ניסיון שפה יש טעם לקחת רכב כזה ? זאת תיהיה עסקה חכמה הן ליום יום הן לאחר שאצטרך להחזיר את הרכב? לא שאלתי אותה בפגישה אם תקלות זה על חשבותי אבל לפי רוח הדברים אני מניח שכן...

עוד דבר קטן האם יש סיכוי שאוכל להוריד את האחריות של הטיפולים ללא תוספת במחיר ? זה לגיטימי לבקש ?

נדלקתי על ההצעה כי היה לי פלאונס מהעבודה אומנם קצת יותר חדשה אבל הייתי מבסוט עליה לגמרי בשנתיים מלבד טיפולים שום תקלה והנסיעה מאוד נעימה

פורסם

שלא תעז, רוח האחריות חלה עליך ואתה עלול לצאת מהעסקה בשן ועין.

זה למעשה מסלול הליסינג היחיד בישראל שבמקום שחברת הליסינג תתן שירות לרכב - הלקוח זה שנותן לחברת הליסינג שירות מלא על הרכב...

• תוכן חדש...