Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסטנג בקנדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

סתם חוויות מגיעים קלגרי הזמנו שברולט אימפלה באוויס מהארץ. באים לשדה יש בסניף תמונה של מוסטנג, שואל יש כזה עונים בטח משדרג ב 55 דולר קנדי ליום ויוצא עם אחת עם גג נפתח למסע של 2500 קילומטר בערך ברוקיז הקנדיים עד וונקובר .

קודם כל הרכב לא בנוי לשתי מזוודות גדולות אז אחת בתא מטען ושנייה על המושב האחורי כל הכנסה והוצאה סיוט או לפתוח הגג .

הרכב חזק ויש כח זמין כל הזמן , צריכת דלק כ 10 ק"מ לליטר בין עירוני בלי לרחם מחיר ליטר דלק כ- 3.5 שקל .

ממליץ למי שרוצה להינות עם רכב יפה ,חזק, גג נפתח ובסף הכל מאוד כיפי .

היום חזרתי ל208 gti והאמינו לי ... יותר כיף בה.

אז ניסינו ובסך הכל היה שווה

פורסם
היי

סתם חוויות מגיעים קלגרי הזמנו שברולט אימפלה באוויס מהארץ. באים לשדה יש בסניף תמונה של מוסטנג, שואל יש כזה עונים בטח משדרג ב 55 דולר קנדי ליום ויוצא עם אחת עם גג נפתח למסע של 2500 קילומטר בערך ברוקיז הקנדיים עד וונקובר .

קודם כל הרכב לא בנוי לשתי מזוודות גדולות אז אחת בתא מטען ושנייה על המושב האחורי כל הכנסה והוצאה סיוט או לפתוח הגג .

הרכב חזק ויש כח זמין כל הזמן , צריכת דלק כ 10 ק"מ לליטר בין עירוני בלי לרחם מחיר ליטר דלק כ- 3.5 שקל .

ממליץ למי שרוצה להינות עם רכב יפה ,חזק, גג נפתח ובסף הכל מאוד כיפי .

היום חזרתי ל208 gti והאמינו לי ... יותר כיף בה.

אז ניסינו ובסך הכל היה שווה

כשאני רציתי להשכיר את המוסטנג משם הודיעו לי שלא ניתן לבטח דרכם, אלא רק דרך חברת ביטוח חיצונית (צריך לחפש סוכן ביטוח שיסכים לעשות ביטוח לתייר).

לא הסכמתי לקחת את הרכב ללא ביטוח, לבסוף נתנו לי צ'רג'ר R/T עם Scat pack (אותה כן הסכימו לבטח).

הם טענו שבהתחלה הם כן הציעו ביטוח למוסטנגים (כולם מסוג GT 5.0 ליטר) והלקוחות ניצלו את זה כדי להשתולל איתן וחלקן אף התרסקו...

מצאת סוכן ביטוח או שנסעת ללא הביטוח?

פורסם

המחיר כלל הכל עם השתתפות עצמית של 300 דולר , לפי בחירתי יכולתי בעוד 25 דולר לבטל גם אותה.

החברה היתה אוויס ובכלל בלי בעיות .

• תוכן חדש...