Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט קרוז 2011-2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משמיצים את הרכב הזה בלי סוף ושוכחים שרוב רובו היה בליסינג, הקרוז רגיש לקריעות והזנחה בטיפולים.

אלה (הפרטיות) שננהגות בעדינות ומטופלות בזמן לרוב יתנו שקט.

חפש פרטית שמורה ולא חסר כאלה.

פורסם

הייתה לי אחד כזאת 10 חודשים רכב עדין, מזגן בינוני רגיש לתקלות בחודשים הראשונים הרכב תפקד לי מצויין 0 תקלות ואז התחילו התקלות שזה כול חודש משהו חדש פעם זה הבולמים הקדמיים (קצת באשמתי) אחרי זה קויל הצתה ואחרי זה בחיישן אוויר ולבסוף היה עוד משהו שלבסוף מכרתי את הרכב ככה איך שהוא לא הספקתי לבדוק, ביקוש שוק נמוך שוחטים אותך בחוץ, דלק בסביבות 1/10 ,

על תצפה לצאת ראשון ברמזור צריך לשמור על הימין בשביל לא לקבל הבהובים או ציפצופים עם לא בא לך ללחוץ חזק על הגז.

קניתי ב28 אלף קרוז 2011 מכרתי ב15אלף אחרי 10 חודשים.

בקיצור עם בכול זאת אתה אולך על הקרוז אז תחפש יד פרטית ושמורה עם עוד קצת תקציב אז עם מנועי טורבו

היום יש לי מזדה 3 2017 וזה סיפור אחר לגמרי

פורסם

לאור התגובות ככול הנראה אוותר על הקרוז, תקציב לדגם טורבו אין לי.

אחפש פורד פוקוס או שנרד בשנתון וניקח מאזדה/טויוטה

פורסם

לך על פורטה 4 הילוכים,מחירים נמוכים כי כולם רוצים את ה6 הילוכים. אם לא מפריע לך 3000 סל''ד ב100 קמ''ש זאת אחלה בחירה. זריזה וחסכונית יותר מפוקוס. גם המזגן ממש טוב.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לא חושב ש-4 הילוכים וחסכוני הולך ביחד....

הפורטה 4 הילוכים יכולה להיות הרבה דברים..חסכונית? לא הייתי אומר.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם (נערך)

הפורטה לא נכנסת בתקציב של 20K.. רק שחוטות עם עבר ליסינג וק''מ גבוהה.

חפש מיצבושי לנסר 1.5 שנת 2010, אולי תחרוג קצת מהתקציב אבל זה אחלה של רכב, צריכת דלק סבירה, מרווח, ואמינות למופת.

גם קורולה רובוטית משנת 2008 תיכנס בתקציב.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם
לא חושב ש-4 הילוכים וחסכוני הולך ביחד....

הפורטה 4 הילוכים יכולה להיות הרבה דברים..חסכונית? לא הייתי אומר.

לא אמרתי שהיא חסכונית, אמרתי שהיא חסכונית יותר מפוקוס. ואת זה אני יודע מניסיון.

אולי לא בהרבה, אבל חסכונית יותר.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...