Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט קרוז 2011-2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

מחפשים רכב משפחתי בתקציב נמוך מאוד, עד 20K וזה המקסימום העליון ביותר, התקציב הראשוני היה נמוך בהרבה.

עכשיו בתקציב הזה רכב משפחתי יפני זה אומר שנתון מאוד ישן.

שמנו לב לשברולט קרוז, אחרי המתיחת פנים, 2011-2012.

צריכת דלק פחות קריטית, שכן הרכב לא עומד לנסוע הרבה.

הקריטריונים הם - לפי הסדר:

1. בטיחות! (ושוב בטיחות!)

2. מרווח פנים

3. אחזקה זולה

4. אמינות

5. אבזור

6. שנתון לא ישן מידיי, 2011 זה סביר פחות או יותר.

7. צריכת דלק

ועוד שאלה מאוד חשובה, איך המזגן בקרוז? חשוב ביותר, אחרי שנפלנו חזק עם המזגן ברנו פלאונס (הרכב עם המזגן הכי גרוע שהיה לי אי פעם)

אשמח לתגובות מאנשים שבאמת נסעו/החזיקו את הרכב (הדגם אחרי המתיחת פנים) ולא שמעו שמועה מהחבר של אח של הבנדוד של השכן.

בתודה מראש.

פורסם

יש לי נסיון מצטבר של 5 קרוזים אישית שלי , והשאר בתור רכבים בטיפולי .

זוועת עולם, מערכת קירור זוועתית, תיבת הילוכים זוועתית, מתלים עדינים, ובכלל חווית נסיעה די פרימיטיבית .

בקיצור , זול וטוב שכך .

פורסם

פוקוס דור שני 2010? נופל קצת באבזור, אבל מה כבר יש בקרוז שאין בו?

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

בעולם הבא תקבל גן עדן.

למה התמדת דווקא עם הדגם הזה?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

זוועת עולם, מערכת קירור זוועתית, תיבת הילוכים זוועתית, מתלים עדינים, ובכלל חווית נסיעה די פרימיטיבית .

בקיצור , זול וטוב שכך .

לא חושב בכלל שהיא זוועת עולם המערכת קירור שלה בינונית יש יותר גרועים חווית נסיעה סבבה לגמרי יחסית לתקציב שנה לא יודע איזה 5 קרוזים ישלך כנראה התעללו בהם ולכן הם כך

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

פורסם
פוקוס דור שני 2010? נופל קצת באבזור, אבל מה כבר יש בקרוז שאין בו?
פוקוס דור שני רכב עם שלדה מצוינת ואיכות לא רעה. אבל יחידת הינע מהעלובות שיש , לפחות עם המנוע הסטנדרטי, 1600 סמק. אתה לוחץ גז עד שנשברת לך הרגל- וגם זה לא עוזר.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

פוקוס חלשה ברמות שאין לתאר, יוצא לי לפעמים לעלות באחת כזאת מטבריה להר מירון. כל פעם מחדש סיוט.

הקרוז לדעתי זאת כן בחירה טובה, הגיר טיפה דביל אבל אפשר לחיות עם זה,יחידת הנעה 1.6 עם 124 כ''ס היא אחלה ואפשר להתקדם בכביש בקצב מעולה. לא זכור לי בעיות עם המזגן בקרוז שנסעתי עליה וגם הנוחות נסיעה הייתה ממש סבבה.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

כשאתם אומרים מערכת קירור, הכוונה למערכת קירור של המנוע או מערכת קירור של המזגן.

המזגן ממש מטריד אותי, לצורך העיניין בקרורולה ליסינג שנסעתי לפני כחודש המזגן היה מקפיא עצמות, לא מצפה לכזה אבל לא כמו הפלאונס שגמרה אותי מחום.

מבחינת תחזוקה יש למישהו תובנות? הבנתי שב2011 שידרגו את המנוע והגיר והמחלות ילדות נעלמו.

פורסם

מחזיא אותך לפוקוס דור שני, החזקתי אחת כזו בליסינג שנתיים וקצת (ואני נוסע המון),

לא מסכים עם ההגדרה שהרכב עגלה, נוסע סביר לחלוטין (לא חית מרוץ אבל סביר), וגם בהשוואה לקרוז שהייתה לי ליומיים.

מזגן מקפיא, נוחה (יותר מהקרוז), מרווחת אמינה וטובה.

פורסם

שלי מ-2012, אמריקאי. לקחתי ב-0 ק"ם ב-2013. אני נוסע בתוך העיר לרוב ופעם בשבועים מגיע ממרכז לדרום, לבקר משפחה. צריכה שלי היא 1 ל 9 ממוצע. אני לא נוהג רגוע. רכב נוח, במהירות מותרת כמעט אין שום רעשים, חוץ מרעשי כביש, תלוי באיכות הדרך. טיפולים 600-1k רגילים. תקלות - 0. השנה החלפתי גם שמן גיר, קצת הקדמתי, כטיפול מונע + לפני זה הלך המצבר באשמתי.(תוקי לחץ על הכפתור פתיחת תא מטען ביום שישי ושמתי לב רק ביום ראשון.) גיר עובד פיקס בזמן שרגילים עליו, אין קיק דאון(אם לוחצים בפתאומיות הוא מסתבך).

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם

יש לי קרוז 2012 שקניתי לפני שנה ומשהו , הרכב מבחינת נוחות סבירה ביותר מרווח , תא מטען קטן , צריכת דלק סביב 1:10 אפילו פחות , אחזקה סבירה, מזגן סביר אגב הרכב ממש לא חלש אני נוסע איתו הרבה בעליות סוחב יפה מאד

• תוכן חדש...