Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

ברשותי פולו 2001 שאני מאד אוהבת.

הבעיה - מאז שרכשתי (לפני כ-4 שנים), אין כלל חימום ברכב, והקירור מתחיל באמת לקרר כ-15 דקות לאחר תחילת ההפעלה.

בעל המוסך הקבוע שלי לא ממש מעוניין לתקן, אומר שמדובר בתיקון גדול שיעלה לי הרבה כסף.

יש למישהו רעיון? המלצה על מקום שיוכל לתקן את התקלה? רצוי באיזור ת"א/בקעת אונו/כפר סבא.

תודה!

שיר

פורסם (נערך)

ממליץ על מוסך רון בת"א.

הייתה לי תקלה דומה, מדחס מזגן הלך ופרשוסטט סה"כ כ- 2700 ש"ח.

לגבי החימום בחורף, יכול להיות שתרמוסטט נתקע.

מד החום של המנוע מצליח להגיע ל90 מעלות ולהישאר סטטי ?

עריכה אחרונה על ידי tomy669
פורסם
הי,

ברשותי פולו 2001 שאני מאד אוהבת.

הבעיה - מאז שרכשתי (לפני כ-4 שנים), אין כלל חימום ברכב, והקירור מתחיל באמת לקרר כ-15 דקות לאחר תחילת ההפעלה.

בעל המוסך הקבוע שלי לא ממש מעוניין לתקן, אומר שמדובר בתיקון גדול שיעלה לי הרבה כסף.

יש למישהו רעיון? המלצה על מקום שיוכל לתקן את התקלה? רצוי באיזור ת"א/בקעת אונו/כפר סבא.

תודה!

שיר

שיר שלום,

כנראה ניתקו את הצנרת של הרדיאטור הפנימי וביצעו מעקף מכיוון שהרדיאטור הפנימי כנראה נזל. לגבי המזגן ייתכן מאוד שחסר גז או נזילה מהמאייד הפנימי או/גם המדחס תקול.

אכן החלפת הרדיאטור הפנימי מצריך פירוק של הדשבורד והחלפת הרדיאטור עבודה המוערכת ביום עבודה ובתוספת חלקים מקורים או שווה

ערך למקורים ככה שהסכום הכללי עלול להגיע ל-2500 שקלים וזה לפני טיפול במערכת המיזוג. לפעמים אתה יכול להחליף מדחס ולמלא גז ועדיין מערכת המיזוג לא תעבוד כמצופה בגלל שאין אטימה במדפים שנמצאים בתעלות המיזוג שגם במקרה זה הדבר מצריך פירוק של הדשבורד.

לדעתי טיפול ייסודי במערכת החימום+המיזוג עלול להסתיים בהוצאה של 4000 שקלים כמעט כמו ערך הרכב.

איזה כייף לי :)

פורסם

לגבי החימום - שכח מזה רדיאטור חימום נוזל או סתום מצריך פירוק דשבורד כמו שאמרו

בקשר לקירור - החלף פילטר מזגן, שאתה נכנס לרכב שים סירקולציה חיצונית + פתח את כל החלונות ברכב ל2 דקות, העבר את המד מהירות ל1-2 שים A/C העבר לסירקולציה פנימית וסגור חלונת, לאט לאט הגבר את מהירות המזגן ותראה שזה יתקרר לך תוך כמה דקות בודדות, זה עוזר במיוחד שממש חם בחוץ.

PEUGEOT 206XS

פורסם

תודה לכולם, לא עלה בדעתי שמדובר בשתי מערכות שונות (קירור וחימום)... אכן יעלה כנראה כמו ערך הרכב, אבל להחליף רכב יעלה הרבה יותר - לא? :)

פורסם
תודה לכולם, לא עלה בדעתי שמדובר בשתי מערכות שונות (קירור וחימום)... אכן יעלה כנראה כמו ערך הרכב, אבל להחליף רכב יעלה הרבה יותר - לא? :)

שיקול שלך

לדעתי בחורף אתה יכול לשים עוד שכבות ככה לא קר, בקיץ אי אפשר להוריד חייב מזגן אם תעשה כמו שאמרתי לך אתה תרגיש הבדל,

PEUGEOT 206XS

פורסם

היום ניתן למצוא רכבים יד 2 משנתון מתקדם במחירים שווים לכול נפש. כנס ליד 2 וחפש יונדאי I10 שנת 2009 בפחות מ-20K.

לדעתי אפשר גם ב-15K בגלל עודף היצע וביקוש נמוך.

איזה כייף לי :)

פורסם

זו שיר, והיא בחורה.

אם הסתדרת 4 שנים בלי חימום, כנראה שאת מזן מיוחד. קשה עד בלתי אפשרי לנהוג ככה. אבל התיקון אכן יעלה כ 1500-2000 ש"ח. כיומיים עבודת פירוק והרכבה.

לגבי המזגן, מניח שרון בדק את מערכת המיזוג, ומצא אותה תקינה, וגם לדבריך הרכב ממוזג כעבור מספר דקות.

אז יותר מדי ברירות אין לך, או להתקדם ולהתחדש או להשקיע סכום לא מבוטל ולהמשיך להנות מהרכב.

seat leon 1.8 20v

פורסם

שיר, היה לי את הרכב הנ"ל עד ללפני כמה שנים.

גם אצלי הייתה בעיה עם החימום, שעבד חלש מאוד, והסיבה אצלי הייתה שספוגים האוטמים את פתחי האוורור כשמעבירים אותם למצב חום, פשוט התייבשו, התחילו להתנתק ממקומם ואף יצאו לעיתים קרובות מפתחי האוורור ברכב.

האם גם אצלך שמת לב שזה קורה?

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

• תוכן חדש...