Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רכשתי לפני שנה מאזדה 3 2012 - אקטיב

לצערי ה"זכוכית\פלסטיק" של הלוח מחוונים דהוי\מלוכלך

אני מניח בגלל ניקוי לא נכון + שמש ישראלית חזקה

בכל מקרה, אני מעוניין להחליף:

מצאתי ב ebay את החלק:

http://www.ebay.com/itm/NEW-OEM-INSTRUMENT-GAUGE-CLUSTER-SPEEDOMETER-FRONT-LENS-MAZDA-3-5-BCP8-55-447-/361381929960?fits=Year%3A2012%7CMake%3AMazda%7CModel%3A3&epid=1711235744&hash=item54240aa3e8:g:8t8AAOSwT6pV60io&vxp=mtr

שאלתי היא כזאת, מישהו יוכל להנחות אותי כיצד להחליף את הזכוכית?

כמה מסובך זה?

תודה ושבת שלום

פורסם
שלום לכולם,

רכשתי לפני שנה מאזדה 3 2012 - אקטיב

לצערי ה"זכוכית\פלסטיק" של הלוח מחוונים דהוי\מלוכלך

אני מניח בגלל ניקוי לא נכון + שמש ישראלית חזקה

בכל מקרה, אני מעוניין להחליף:

מצאתי ב ebay את החלק:

http://www.ebay.com/itm/NEW-OEM-INSTRUMENT-GAUGE-CLUSTER-SPEEDOMETER-FRONT-LENS-MAZDA-3-5-BCP8-55-447-/361381929960?fits=Year%3A2012%7CMake%3AMazda%7CModel%3A3&epid=1711235744&hash=item54240aa3e8:g:8t8AAOSwT6pV60io&vxp=mtr

שאלתי היא כזאת, מישהו יוכל להנחות אותי כיצד להחליף את הזכוכית?

כמה מסובך זה?

תודה ושבת שלום

תשמ'ע, חבל על הכסף מכיוון שגם עדשה חדשה תוך מספר שנים כבר לא תראה כמו חדשה.

בכול מקרה פירוק והרכבת לוח השעונים צריכה להעשות בזהירות מירבית ורצוי לבקש עזרה ממישהו שכבר עשה את העבודה בכדי לא לגרום נזק ללוח וחור לכיס.

איזה כייף לי :)

פורסם

אמנם מדובר במאזדה 6 אבל זה אותו עקרון בדיוק.

ברגע שתסיר את מסגרת הפלסטיק השחורה. ה"חלון" של הספידומטר נשלף החוצה בקלות.

בהצלחה.

פורסם

כמו שהוצע לך כבר, כל פוליש הכי עדין שקיים יחדש לך את ה"עדשה" הזו לחלוטין.

הPlastX שהוצע לך יעשה עבודה מצוינת, תשפשף איתו את הפלסטיק בתנועה מעגלית עם מטלית מיקרופייבר רכה ותראה העכירות נעלמת.

חבל על הכסף להזמין פלסטיק חדש.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

תודה לכולם,

אתחיל בהמלצה שלכם, אעשה פוליש בתקווה שזה יעזור.

הרכב שמור מבפנים, הפלסטיק העכור מכוער מאוד...

פורסם

מה שאני עושה מדי פעם, לוקח טיפה שמן מנוע, על צמר גפן, ומחדש אותו. אין טעם להחליף כי כמו שנאמר פה גם העדשה החדשה תיצרב עם הזמן.

seat leon 1.8 20v

• תוכן חדש...