Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני/סופר-מיני ב 90k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל המלצתי לך על מאזדה 2... :cry:

ה2 מכונית מצוינת ומהנה מאוד לנהיגה. בהתבסס על ההיסטוריה היא תהיה אמינה יותר מכל האחרות ושמירת הערך שלה תהיה טובה יותר.

במינוסים, היא לא מגיעה עם מנועי טורבו (כמו שרשמו לך כבר) והיא צפופה יחסית.

הביצועים שלה טובים אבל בהנתן שהמנוע לא טורבו, אתה תצטרך להיות יותר אגרסיבי עם הגז ועם הורדות הילוכים/קיקדאונים בזמן עקיפה. הגירסה המאובזרת מרשימה אבל ממש לא זולה...

אם בגלל הטורבו שאין לה אני אצטרך להיות אגרסיבי אז אולי כדאי שארד ממנה.

נכון, אני לא מחפש רכב מירוצים/לעשות "פתיחות" ברמזור, אבל כן רכב זריז יותר מהיונדאי שיש לי היום.

מבחינת הצפיפות פחות אכפת לי, בד"כ לא יושבים מאחורה ברכב

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מאזדה 2 רכב מעולה, לטעמי, תזזיתי מידי, אבל בהחלט מעולה ואין לי מילה רעה אחת להגיד עליה.

לא יצא לי לשמוע שמישהו אשכרה דיבר עם הנציגים של אוטו®, אבל ממה שסיפרת,

הנציג לא טעה בהרבה שהמליץ לך לשלול את הקליאו.

אם רעשי דרך חשובים לך - יש לא מעט רעשי רוח מכיוון המראות מ70 קמש ומעלה וזה לא מתאים לכל אחד. אם מישהו היה מעלה את הנושא בדרישות שלו, משמע זה מספיק חשוב לו, וזה בוודאות לא הכיוון שכדאי ללכת אליו.

סקודה סיאט וVW אכן היו נותנים לך נסיעה שקטה יותר ואיכותית יותר, כל עוד הן עובדות תקין. כשהן לא, ואתה משלם את החשבון, אתה בבעיה.

אגב, אני לא יום יומיים פה ואם יש משהו אחד שאני כן יכול להגיד לך זה שהייתי לוקח בערבון מוגבל מאוד חלק מהתגובות שניתנו פה (בהן גם זו שאתה קורא עכשיו אגב) חלקן ניתנות לך על ידי אנשים שיגנו על מותג X בחירוף נפש, יחפשו בציציות של תגובות כדי למצוא את האיות הלא נכון כדי לשמוט את הקרקע מתחת לטיעון כלשהו שפוגע בתוצרת האהובה עליהם. וחלקן לא. זה חלק מהפורום.

תמיד תזכור שהעצות שניתנות לך באות מנקודת מבט של אדם אחד, בהתאם לחוויות שצבר ולאו דווקא ישקפו את החוויה העתידית שלך עם הבחירה הזו.

Advice is a form of nostalgia. Dispensing it is a way of fishing the past from the disposal, wiping it off, painting over the ugly parts and recycling it for more than it’s worth.

-

פורסם
זריזה יותר מהI10 היא בטוח תהיה, היא הסופרמיני האטמוספרית הכי זריזה.

אתה מדבר על המאזדה?

היא יותר זריזה מהסופר מיני , קליאו/C3/208 שיש להם מנוע טורבו?

פורסם

כן , המאזדה.

רשמתי בכוונה הסופרמיני האטמוספרית (אטמוספרית משמע לא טורבו)הזריזה ביותר.

אין צורך לצטט הודעה מעליך.

פורסם
מאזדה 2 רכב מעולה, לטעמי, תזזיתי מידי, אבל בהחלט מעולה ואין לי מילה רעה אחת להגיד עליה.

לא יצא לי לשמוע שמישהו אשכרה דיבר עם הנציגים של אוטו®, אבל ממה שסיפרת,

הנציג לא טעה בהרבה שהמליץ לך לשלול את הקליאו.

אם רעשי דרך חשובים לך - יש לא מעט רעשי רוח מכיוון המראות מ70 קמש ומעלה וזה לא מתאים לכל אחד. אם מישהו היה מעלה את הנושא בדרישות שלו, משמע זה מספיק חשוב לו, וזה בוודאות לא הכיוון שכדאי ללכת אליו.

סקודה סיאט וVW אכן היו נותנים לך נסיעה שקטה יותר ואיכותית יותר, כל עוד הן עובדות תקין. כשהן לא, ואתה משלם את החשבון, אתה בבעיה.

אגב, אני לא יום יומיים פה ואם יש משהו אחד שאני כן יכול להגיד לך זה שהייתי לוקח בערבון מוגבל מאוד חלק מהתגובות שניתנו פה (בהן גם זו שאתה קורא עכשיו אגב) חלקן ניתנות לך על ידי אנשים שיגנו על מותג X בחירוף נפש, יחפשו בציציות של תגובות כדי למצוא את האיות הלא נכון כדי לשמוט את הקרקע מתחת לטיעון כלשהו שפוגע בתוצרת האהובה עליהם. וחלקן לא. זה חלק מהפורום.

תמיד תזכור שהעצות שניתנות לך באות מנקודת מבט של אדם אחד, בהתאם לחוויות שצבר ולאו דווקא ישקפו את החוויה העתידית שלך עם הבחירה הזו.

-

ברור לי שבנושא של בחירת רכב יש עניין סובייקטיבי.

אדם שצבר חוויות והתרגל למע' הפעלה אנדרואיד ישאר נאמן אליה וימצא את כל החסרונות האפשריות שקיימות באייפון, ולהיפך.

כמו שאתה מהלל את המאזדה, אני בטוח שיש אנשים שיקללו אותה ויאמרו לי לא להעיז להתקרב אליה.

כדי לצבור חוויה אמיתית אני אצטרך להרגיש את הרכב למשך זמן: להרגיש איך אני חווה עד הרכב באזורים ותנאי שטח שונים, לראות איך הישיבה על המושב מרגישה לי בישיבה ממושכת וכו'.

נסיעת מבחן של כמה דקות לא נותנת לי שום אינדקציה אמיתית.

אז מה נכון? איך באמת אדע את החוויה העתידית שלי עם הרכב?

שאלה טובה.

פורסם

נסיעות מבחן יתנו לך מושג לא רע לגבי מידת הזריזות של הרכב ולגבי מידת העידון והשקט. זה כמובן לא מבחן מקיף והרמטי, רחוק מזה אבל זה עדיין נותן המון אינדיקציות ואישית פסלתי לא מעט רכבים על בסיס נסיעות מבחן.

לעניין המאזדה, אני לא זוכר שנתקלתי באמוציות רעות כלפיה, גם בפורום. מדובר ברכב אמין, סולידי, טוב שעושה את מה שהוא תוכנן לעשות בצורה מצוינת וגם היבואן בסדר. כמו כל רכב, יש לו פלוסים ויש לו מינוסים שפורטו גם כאן.

• תוכן חדש...