Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i30 שנת 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממליץ בחום, אצלי כבר 5 שנים יונדאי I30 האצ'בק, לא שותה דלק, בתוך העיר עם מזגן וההקרבה עליות 1 ל10, בין עירוני 1 ל 12.

נעימה ושקטה לנסיעה, אמינה, לא שיא הנוחות אבל תמורה מצויינת למחיר שהיום הוא כבר פחות מ 30K.

פורסם

אז זה לא מדוייק לומר שהיא לא שותה דלק, כי אני עם מאזדה 6 מגיע לצריכה דומה - 1:9 בעיר ו 1:12 בבינעירוני (ולמאזדה יש מנוע גדול יותר והיא גם כבדה יותר)

מה שכן, רוב רכבי בנזין בקטגוריה זו יצרכו סביב 1:10 +/-, (אולי חוץ מהקורולה הרובוטית שנותנת צריכה של 1:13 ומעלה).

לדעתי בשנתונים אלו חשוב להסתכל על שאר המכלולים ועלויות האחזקה השוטפות ולא רק על צריכת הדלק, ובהם היונדאי נותנת פייט ולא נופלת מטיוטה או מאזדה.

חפש לך אחת שטופלה היטב ותהנה מהרכב.

פורסם
ממליץ בחום, אצלי כבר 5 שנים יונדאי I30 האצ'בק, לא שותה דלק, בתוך העיר עם מזגן וההקרבה עליות 1 ל10, בין עירוני 1 ל 12.

נעימה ושקטה לנסיעה, אמינה, לא שיא הנוחות אבל תמורה מצויינת למחיר שהיום הוא כבר פחות מ 30K.

אז זה לא מדוייק לומר שהיא לא שותה דלק, כי אני עם מאזדה 6 מגיע לצריכה דומה - 1:9 בעיר ו 1:12 בבינעירוני (ולמאזדה יש מנוע גדול יותר והיא גם כבדה יותר)

מה שכן, רוב רכבי בנזין בקטגוריה זו יצרכו סביב 1:10 +/-, (אולי חוץ מהקורולה הרובוטית שנותנת צריכה של 1:13 ומעלה).

לדעתי בשנתונים אלו חשוב להסתכל על שאר המכלולים ועלויות האחזקה השוטפות ולא רק על צריכת הדלק, ובהם היונדאי נותנת פייט ולא נופלת מטיוטה או מאזדה.

חפש לך אחת שטופלה היטב ותהנה מהרכב.

חסכוני הוא לא. קרוב משפחה עבר ממאזדה 3 ישנה לi30 סטיישן צורה ישנה ומתלונן שהיונדאי שותה יותר

איזה רכב אמין ודומה לi30 אפשר לחפש ובאותו תקציב ...

ועוד שאלה מה המספר קמ שרצוי שאני אקנה לשנים 2008-2009.. מתחת ל130 אלף קמ זה טוב ?

פורסם

לי יש רכב כזה משנתון 2009.

לגבי עניין החסכון הבעיה היא,שמדובר בגיר 4 הילוכים טיפש ומעצבן לעיתים,שההילוך הרביעי והאחרון שלו מאוד ארוך- מתחיל מ 60 קמ"ש ונגמר בקצה הסקאלה של מהירות הרכב (שד"א לא העזתי לבדוק אותה אבל זה המצב- הגעתי ל 130 בכביש 6 במקסימום).

כתוצאה מכך,אם תסע בממוצע במהירות של 80-90,הרכב יאכל מחוץ לעיר 1:12-13 ללא מזגן ובעיר 1:10 כאשר ,כל מהירות גבוהה מאילו שציינתי והפעלת מזגן תעלה את הצריכה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...