Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C4 2008 - איבוד נוזל קירור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמאמר הכותרת ...

סיטרואן C4 2008 , 1600 , אוטומטי

225000 ק"מ

מים נעלמים תוך יומיים מהמיכל עיבוי

בבדיקה מה שנראה כמו נזילה חלשה מהבית טרמוסטט ( תמונה וודאו לא עלו גדולים מדיי אנסה להקטין אחר כך ולהוסיף )

שאלות :

1. האם טפטוף חלש מסביר היעלמות של לפחות כל נפח מיכל העיבוי תוך יומיים - נסיעות של כ50 - 60 ק"מ סה"כ ביומיים , קצרות יחסית

2. הנזילה נראית כבאה מהשטח בין בית הטרמוסטט לבלוק - האם להתעסק אם לפרק לשים RTV או משהו ולסגור חזרה

3. אם מחליף אז יש 3 אפשרויות :

- תחליפי אמור להיות ישראלי - מוטורד - כ180 שח ( נידמה לי לפני מע"מ )

- תחליפי ספרדי - כ200 שח מחכה למחיר מדוייק

- מקורי סיטרואן מחנות חלפים - 330 לפני מע"מ

פורסם

בדקתי איביי כ200 שח כולל משלוח לארץ

הבעיה שאני לא רוצה לחכות ככה

אם הייתי יכול להשבית את האוטו אז אולי כן

אבל לנסוע ככה בשביל 200 שקל ולהסתכן בהתחממות קריטית למנוע - נראה לי לא שווה את הסיכון

פורסם

שים מקורי.

בסיטרואן בית הטרמוסטט עשוי מפלסטיק ורגיש.

זו תופעה מוכרת, לי היה אותו דבר, הלכתי על מקורי ונכון להיום שנה וחצי אחרי הכל טוב

פורסם

התרמוסטט עצמו נוזל ולא בין החיבור שלו למנוע, הוא שהוא נחצה טיפה לשניים או מאחד חיבורי הצינורות.

אמנם הטיפטוף חלש אבל בזמן נסיעה יש לחץ מים חזק אז הנזילה מתגברת, שים מקורי עם נוזל קירור מקורי(לא יקר בכלל) ותהיה במעקב.

פורסם

בדוק את רדיאטור החימום הפנימי ברכב, הנ"ל נוטה לדלוף, ללא סימנים מוקדמים. בדוק את שטיח הנהג ואת סביבתו, באם הם רטובים או עם כתמים לבנים, נוזל הקירור חודר לתא הנוסעים.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אצלי הוחלף הטרמוסטט לפני כחצי שנה על ידי אסף מהכנופיה, שמתי מוטורד, עלה לי 160 שח כולל מעמ, קניתי מjustmotor, בינתיים מחזיק מעמד יפה.

פורסם

טוב

עדכונים

נקנה תחליפי ספרדי - 150 שח כולל מע"מ

הוחלף

הבעיה המרכזית בשבילי הייתה הבורג שמחזיק את חלק הפלסטיק מול הצינורות ליד

זהו בורג T30 במיקום סופר לא נוח

מולא נוזל קירור סתמי - לבדיקה הוצא אויר מהמערכת והמאוורר נכנס לפעולה

אם הכל יעבוד כמו שצריך שבוע

אחליף לנוזל איכותי

יש תמונות אבל צריך להקטין, אשתדל לעשות ולהעלות

תודה רבה לכולם כתמיד