Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עבר תאונה או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה רכב שבדקתי היום. הבעלים טוען שהוא "לא זוכר אם עבר תאונה". הצבע של מכסה המנוע והטמבון שונים בבירור מהצבע של הכנף. שני הטמבונים מחוזקים בברגים. מה אתם אומרים?

IMG_20170731_171010.jpg

פורסם

אתה תוכל לחיות עם הברגים האלו? זה הכי חפריות שיכולה להיות.

התשובות הכי מעצבנות זה "לא זוכר ," לא יודע ".

אני שואל מוכרים כמה המחירון, הם עונים "לא יודע אבל אני מבקש X.. "

הזוויים. בסוף תקועים עם הרכב כמה חודשים.

פורסם
זה רכב שבדקתי היום. הבעלים טוען שהוא "לא זוכר אם עבר תאונה". הצבע של מכסה המנוע והטמבון שונים בבירור מהצבע של הכנף. שני הטמבונים מחוזקים בברגים. מה אתם אומרים?

בהחלט יש תיקון ורואים גם ברגים.

יכול להיות שזה היה משהו קטן והחליפו לו טמבון. לא בטוח שמדובר ברכב עם בעיה בשאסי..

פורסם

אחרי תשובה כמו שהוא נתן לך הייתי הולך מיד.

לא זוכר אם עשה תאונה... אם עשה טיפולים הוא זוכר?

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם
אחרי תשובה כמו שהוא נתן לך הייתי הולך מיד.

לא זוכר אם עשה תאונה... אם עשה טיפולים הוא זוכר?

:-P:-P:-P

חבר'ה הרגתם אותי

הוא טען שנראה לו שתיקנו את הפגושים אבל לא זוכר אם היו תאונות. לזה קוראים זכרון סלקטיבי. זוכר חצי ממה שהיה - פגוש הוחלף אבל תאונה?? מה פתאום....

פורסם
בהחלט יש תיקון ורואים גם ברגים.

יכול להיות שזה היה משהו קטן והחליפו לו טמבון. לא בטוח שמדובר ברכב עם בעיה בשאסי..

הטמבון מאחורה גם שבור ... בנוסף יש חדירת מים לפנס האחורי (כנראה מהשטיפה). הוא טוען שהטמבון נתפס בגדר ונתלש. יש סיכוי טוב לדעתי שזה לא סתם טמבון שנתלש אלא נגרם נזק לפח ועעכדשיו הפנס כבר לא יושב טוב.

פורסם

האם פספסתי משהו וחסר קרוזים בשוק היד שניה?

הרכב הזה נפוץ מאוד בשוק היד שניה וגם לא מאוד פופלרי - למה לא לחפש אחת שיש לה בעלים שזוכר קצת יותר טוב מה קרה לאוטו ואיך? דלג הלאה לדעתי.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
יש לך מלא קרוזים ביד 2 ממוכרים עם ״זכרון״ מעולה.

תברח מהאוטו הזה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ברחתי, תאמינו לי. נסתי על נפשי.

• תוכן חדש...