Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו b4 luxury 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לבא לי להתפנק יש לי אופציה של טרייד אין של הרנו מגאן שלי לטובת הבי 4 לקצ'רי

מנוע 2500 ובעצם הרמת גימור הגבוהה.

הבנתי את סדר גודל צריכת הדלק ואשקול הסבה לגז.

הרכב עם 90 אלף ק''מ יד ראשונה, טופל במורשה כל חייו.

מחלות או בעיות נפוצות של הרכב?

החסרון היחידי שאני מזהה זה התא מטען של 470 ליטר לעומת הסטיישן שלי שהוא 500 וקצת וסף הטענה נוח.

מהות השדרוג להרוויח מרווח פנים, עוד נוחות ופינוק, אולי מעט שופוני למרות שזה לא ממש מדבר אליי.

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לשכן שלי יש B4 כזו, מרוצה מהרכב, די אמין וכייפי, אך הוא טוען שצריכת הדלק פשוט מטורפת, כדאי שתבדוק את זה.

פורסם

מתאר לעצמי שזה ינוע סביב ה 9-10 ק''מ לליטר, כמו שאמרתי לא שולל הסבה לגז.

כבר השלמתי עם זה שאין מצב להשאר עם הצריכת דלק שלי ולהשתדרג ברכב...

כל הרכבים בקטגוריה סביב הצריכה הזאת.

כמובן ש tsi ו dsg לא באים בחשבון כמו גם שלל הגירים הרובוטיים.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אחלה רכב. נוח, שקט, וחזק.

שים לב שברכב הזה אין שעון חום ותבדוק טוב את מערכת הקירור - צנרת, שני מאווררים תקינים.

את עניין הדלק תחשב לבד.. אאל"ט קראתי שאתה נוסע כ 50 אלף בשנה - לעומת הדיזל אתה בהרעת תנאים של כ 60% - בחישוב גס כ 10 א' ש"ח יותר בשנה.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם (נערך)

התבלבלת ביני לבין רון למרות שגם אני נוסע הרבה, כ 25-30 אלף בשנה.

עשיתי חישוב גס של המגאן לעומת הבי4 עם ובלי גז.

אם החישוב שלי טוב +- בעזרת גז ניתן לרדת אפילו מעלויות הסולר של המגאן אבל לא בהרבה.

עריכה אחרונה על ידי system_x

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

טוחן דלק ברמות קשות, היה לאבא שלי זמנית מהעבודה, מרגיש קצת כבד בגלל הגיר רציף אבל בסה"כ מרווח מאוד בפנים וחומרים טובים.

אבא שלי התבאס לנסוע עליו בתכלס, והוא נוהג על פריוס.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

רכב מאוד אמריקאי. מנתק אותך מהכביש ומרגיש גדול. אני לא חובב של העיצוב. רכב אמין יחסית שמתזקן בכבוד. מושב אחורי מרווח מאוד. סה"כ אם אתה מבין את החסרונות ( שוק, דלק וכו ) ומקבל אותם - זה אחלה רכב.

פורסם
מתאר לעצמי שזה ינוע סביב ה 9-10 ק''מ לליטר, כמו שאמרתי לא שולל הסבה לגז.

כבר השלמתי עם זה שאין מצב להשאר עם הצריכת דלק שלי ולהשתדרג ברכב...

כל הרכבים בקטגוריה סביב הצריכה הזאת.

כמובן ש tsi ו dsg לא באים בחשבון כמו גם שלל הגירים הרובוטיים.

הרכב יקח לך יותר, היה לנו במשפחה והצריכה היתה גבוהה משמעותית ממה שציינת.

פורסם (נערך)

מנוע 2.5? 8 ק''מ לליטר בממוצע?

ראיתי במבחני דרכים את הממוצע ולא בנתוני יצרן ונראה סביר יחסית.

לקחתי את זה בחשבון פחות או יותר כשפניתי לסגמנט הזה

בכל מבחן ומבחן כתוב שהצריכה טובה יותר מה 2.0.

גם עכשיו קראתי כמה מבחנים, באוטו ספורט טוענים שאחרי מאמץ ונסיעה רגועה הממוצע עמד על 10 קמ''ל בנסיעת מבחן שהם ביצעו.

עריכה אחרונה על ידי system_x

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אני מתקדם ככל הנראה לעבר הרכישה?

מישהו מעוניין להציל אותי בדקה 90 ולספר לי על בעיות נפוצות וממה להזהר?

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אומנם לא קיבלתי מענה אך אחרי קריאה ברוסית ואנגלית על הבעיות עם המנוע החלטתי לרדת מהעניין.

דפיקות, התחממות, אטם ראש בעייתי וזה רק חלק... מדובר במנוע 2.0 חרוט בסה''כ וממה שנכתב חלק מהבעיות בגלל זה.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

המנוע הזה מסדרת ej נחשב לאמין מאוד!

לא הבנתי מאיפה הגעת למסקנה שיש בעיות באטם ראש, ואיך בדיוק מתחמם? ומה הקשר לזה שהוא מבוסס על בלוק ej20??

עשית סלט רציני.. ואם היה סיכוי לתקלות זה היה מגיע מתיבת ההילוכים הרציפה. ברכבים מסויימים היה צורך בהחלפת ממיר מומנט בקילומטרז' נמוך.

מכיר רכב כזה שעבר 250 אלף ללא בעיות.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

האמת זה החל בזה שחבר שהיו לו כמה רכבי סובארו הזהיר אותי ומשם עשיתי חיפוש...

The main problems of EJ25 are high oil consumption, oil leak, knocking. EJ20 engine has similar problems. HERE you can learn in details about them their reliability.

Besides, due to the increased diameter of cylinders, sidewalls between cylinders became thinner. It may cause EJ25 overheating. If it happens, then there is a high risk that heads of the cylinder block will be deformed and in its turn it will cause leaks through the head gaskets.

Also, having EJ257 and EJ255, you may face connecting rod bearing failure, especially after power increase

זה רק התאור, ישנם המון נושאים בחיפוש באנגלית בפורומים ובכלל שדנים על כמה המנוע הזה בעייתי וכושל, כמו כן נכתב בכל מקום שדווקא ה 2.0 מצויין.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...