Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשבים בזול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מפתיע בכלל. אבל בין "מתנות חינם" לבין לתת הצעה שגבוהה ב-900 שקל מה"תן הצעה" שלהם יש מרחק לא קטן.

בקיצור, bait and switch הקלאסי ביותר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אנגלית גרמנית

אין אנגלית בלבד. אותו הדבר באיטליה.

מאנגליה יש מקלדת uk ששונה קצת מהאמריקאית בכמה תווים

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

יוצא לי לעבוד עם מקלדת גרמנית מפעם לפעם - המקלדת זהה לאנגלית באותיות, חוץ מהחלק הקומי שהY והZ הפוכות, בכל מקרה אני מקליד עיוור ולא מרגיש.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
למקלדות יש מק"ט - לפעמים שווה לבדוק עד כמה קשה להחליף אותן וכמה יעלה להזמין אחת עם עברית (או רק אנגלית) - מקורית.

בחלק מהמחשבים זה קל, בחלק אחר קשה מאד.

יש דגמים שלא הייתי מוכן להתקרב אפילו לפרק אותם עבור מקלדת

קובי

:-)

פורסם (נערך)
בתקופה הקרובה (מאוד) אני מתכוון לקנות לפטופ - אסוס GL502VM עם SSD של 256 ג'יגה ו-16GB ראם, ואני מנסה למצוא מה המחיר הכי נמוך שלו שאפשר למצוא.

הכי זול שמצאתי שהיה פלונטר, שם הוא עולה 6640 שקל. בזאפ מתחיל ב-6760.

לא אכפת לי אם מדובר במה שנקרא open box או מחודש, אם על המקלדת יש עברית או לא, ותכלס גם אחריות לא יודע כמה קריטית, כי אין על נותני שירות ישראליים. חשוב רק שיוכל להוציא קבלה וזהו.

לחילופין, אם מישהו פה נוסע לארה"ב בקרוב ויש לו 2.4 קילו פנויים במזוודה... תיבת הה"פ שלי ממתינה לכם.

אני פוזל לדבר הזה ששוקל פחות :)

ASUS ROG Zephyrus GX501

המחיר קצת יקר ומחכה שיצא הדגם עם 1070 בקרוב

https://www.amazon.com/Zephyrus-Full-HD-Ultra-portable-Gaming-Laptop/dp/B071XDXLPG?SubscriptionId=AKIAJ4AK2H6SGGIY7SXQ&tag=hawk-future-20&linkCode=xm2&camp=2025&creative=165953&creativeASIN=B071XDXLPG&ascsubtag=trd-2087846533-20

יש

https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834234653

ב B&H

https://www.bhphotovideo.com/c/product/1344711-REG/asus_gx501vi_xs74_i7_7700hq_16gb_512ssd_gtx1080.html

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

פורסם

גם אני פזלתי לכיוונו, אבל אחרי בחינה יותר מעמיקה ירדתי ממנו.

הביקורות לא כל כך מתלהבות ממנו. הביצועים של ה-1080 maxQ דומים מאוד לאלה של ה-1070 הנייד הרגיל, מה שגורם לי לחשוב שמדובר בגלגול מודרני של כרטסי ה-M של הדור הקודם. מעבר לזה, הזפירוס לא קטן בהרבה מה-502 וקל ממנו ב-150 גרם. לא משהו ששווה להוציא עליו עוד 1000 דולר. מה גם, שנראה לי שהמנגנון ש"פותח" את המחשב לטובת קירור טוב יותר נראה כמו אחלה מתכון שהמחשב יתמלא באבק תוך שבועיים.

פורסם
גם אני פזלתי לכיוונו, אבל אחרי בחינה יותר מעמיקה ירדתי ממנו.

הביקורות לא כל כך מתלהבות ממנו. הביצועים של ה-1080 maxQ דומים מאוד לאלה של ה-1070 הנייד הרגיל, מה שגורם לי לחשוב שמדובר בגלגול מודרני של כרטסי ה-M של הדור הקודם. מעבר לזה, הזפירוס לא קטן בהרבה מה-502 וקל ממנו ב-150 גרם. לא משהו ששווה להוציא עליו עוד 1000 דולר. מה גם, שנראה לי שהמנגנון ש"פותח" את המחשב לטובת קירור טוב יותר נראה כמו אחלה מתכון שהמחשב יתמלא באבק תוך שבועיים.

האוויר יוצא אז לא חושב.

קובי

פורסם

שוב, אני לא מצליח למצוא תשובה החלטית. בחלק מהביקורות כתוב שזה אגזוז, בחלק מצטטים את הממבו ג'מבו החלקלק של אסוס, ובחלק רק מתייחסים ל"זרימת אוויר".

מה שכן, מצאתי סקירה ב-Tom's hardware שמתייחסת לחלק הזה, ומתייחסת אליו כפתח יניקה. אם הוא לא היה מסביר, הייתי מכניס גם אותו לאותו משפט עם כל השאר, אבל ההסבר שלו עושה הרבה שכל:

The Zephyrus’ underside features three rubber feet—two small feet near the front and one long foot spanning the length of the laptop—to keep it steady. There are also two small groups of perforations for thermal exhaust. You’ll notice that there are no air intake cutouts on the Zephyrus underside, and this is because it’s actually constructed out of two separate panels. The separate panel construction is vital to the Zephyrus cooling solution, which Asus dubs the Active Aerodynamic System. When the laptop is closed, the thermal panel sits flush to the rest of the laptop. When you raise the lid, the thermal panel separates by about 6mm from the rest of the laptop, allowing air to enter.

פורסם
וואו. איזה טקטיקה מלוכלכת...

מאפשרים לתת 5 הצעות במחירים של החל מ-5700 שקל. נתתי אחת במחיר הזה, שכמובן שלא התקבלה. אז הבנתי איך זה עובד ובשניה נתתי כבר את מחיר המקסימום שאני מוכן לשלם להם - 6000 שקל. אני משקלל לפה את העובדה שאני לא מכיר אותם, לא יודע מי הם או מי עומד מאחוריהם, ומעדיף לקנות ישירות מהחנות כמה שפחות מתווכים.

גם ההצעה הזאת לא מתקבלת. הבנתי, סגרתי את הדף.

לא עוברות 15 שניות ואני מקבל טלפון ממספר חסוי (דה פאק? אבל לא נורא).

בצד השני בחור מאוד נחמד ורהוט (ואסרטיבי) שאומר לי ש"6000 לא יקרה" ומציע לי 6590.

מישהו רוצה לנחש מה המחיר הכי נמוך שבו מצאתי את המחשב? נכון. 6600.

מה הקטע? אתם משווים למחיר שכבר קיים בשוק כדי ללחוץ אותי ושאני אגיד כן כי אתה כבר על הקו? לא סובל את הפושריות הזאת ובחיים אני לא אקנה ככה מוצר.

בעעעע.

קרה לי כמה פעמים עם מצלמה שניסיתי לקנות. כשההצעה לא התקבלה, מיד טלפון וניסיון להעלות קצת את המחיר. זה ככה גם בוואלה שופס. כולם אותו דרעק

פורסם

אגב, בסופו של דבר מסתבר שטעיתי. ארז כן הצליח להשתוות למחיר הכי זול שמצאתי (כמעט. היה פער של 60 שקל) אז המחשב יחכה לי אצלו ביום שישי הקרוב.

*מתרגשת*!!!!!!

פורסם
אגב, בסופו של דבר מסתבר שטעיתי. ארז כן הצליח להשתוות למחיר הכי זול שמצאתי (כמעט. היה פער של 60 שקל) אז המחשב יחכה לי אצלו ביום שישי הקרוב.

*מתרגשת*!!!!!!

מצטרף להמלצה על ארז.

העובד שלי מעוניין לרכוש מחשב נייח והשירות של ארז נהדר.

• תוכן חדש...