Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לקנות טלוויזיה חדשה וחשוב לי להבין את הצרכים לפני הגדרת התקציב.

בסלון יהיו מחשב, מגבר, ps/ xbox, עידן פלוס. לא אוהב סטרימרים והסאונד יעבור דרך מגבר ולא יושמע ברמקולים שבאים עם הטלוויזיה לא משנה כמה הם איכותיים.

איזה חיבורים אני צריך שיהיו בטלוויזיה ?

יש עוד מוצר חשמלי נפוץ שלא רשמתי ושאני צריך להתחשב בו ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

כל המוצרים שציינת מתחברים לטלויזיה באמצעות חיבור HDMI, וכך גם רוב רובם של מוצרי האלקטרוניקה בימינו.

מגבר נורמלי משמש גם כקופסת מיתוג ובדרך כלל רוב הציוד מתחבר אליו ומשם יוצא כבל אחד לטלויזיה.

לסיכום: כניסות HDMI, ורצוי כמה שיותר מהן.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

עולם הטלווזיה עובר מהפכה לא קטנה בימים אלו. הקונספט שנקרא "ממיר" נמחק לאט לאט.

מה עושים? מתחברים לחנות אפליקציות של הטלוויזיה החכמה ומורידים את האפליקציה של ספק התוכן שלך (נטפליקס, HBO, יס, הוט, סלקום, סמארט וכו').

לכן חשוב שתקנה טלוויזיה חכמה עם מערכת הפעלה פופולרית (LG, Samsung או אנדרויד פשוט).

בנוסף 4K מתחיל להגיח בהרבה מאוד מקומות ולכן חשוב שתהיה כניסת HDMI 2.0 (ולא גרסה 1.4) ובנוסף תאלץ לחבר לשם מחשב שתומך בHDCP 2.2, שזה כבר קצת יותר קשה למצוא.

פורסם (נערך)

בעשר השנים האחרונות לא היה לי חיבור לקיר (יס/ הוט וכו'), הצפייה שלי היא הורדות בטורנטים/ יוטיוב ואני לא רואה את זה משתנה בעתיד.

האם אני עדיין צריך טלוויזיה חכמה ?

לפי קריאה זריזה HDCP 2.2 היא תוכנת הגנת תוכן מפני גניבות. רלוונטי גם לסרטים בהורדה או רק לדיסקים מקוריים ?

עריכה אחרונה על ידי amir74

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

עברתי היום בחנות סטיריאו וגיליתי שגם המגבר צריך להתאים למפרט של הטלוויזיה. נו טוב, צריך גם מגבר חדש.

fiat x1/9

פורסם (נערך)
בעשר השנים האחרונות לא היה לי חיבור לקיר (יס/ הוט וכו'), הצפייה שלי היא הורדות בטורנטים/ יוטיוב ואני לא רואה את זה משתנה בעתיד.

האם אני עדיין צריך טלוויזיה חכמה ?

לפי קריאה זריזה HDCP 2.2 היא תוכנת הגנת תוכן מפני גניבות. רלוונטי גם לסרטים בהורדה או רק לדיסקים מקוריים ?

תדאג שהטלוויזיה תהיה בעלת חיבור HDMI 2.0 + תהיה טלוויזיה חכמה ו4K. זה מספיק... כמובן עדיפות לWIFI מהיר AC או לחילופין הפתרון הכי טוב כבל רשת.

כשתרצה לחבר מחשב ולשדר 4K לטלוויזיה, תאלץ לארגן מחשב שתומך בHDCP 2.2.

עריכה אחרונה על ידי שבלול
פורסם

יש היום שירותי טלוויזיה חכמה בחיתולים שמספקים גם ערוצי עידן+.

תדאג שלטלוויזיה החכמה יהיה מספיק זיכרון + גרסת אנדרואיד עדכנית (למשל מרשמלו - 6). אחרת תצטרך סטרימר חיצוני.

אם לא מנוי לשירותים כאלה (או בכל מקרה), כדאי לקנות טלוויזיה עם עידן+ מובנה (DVB T2).

חשוב יבואן נורמלי (אחריות ושירות)!

פורסם

תודה לכולם על ההסברים, עכשיו אני צריך להתחיל לחפור.

fiat x1/9

• תוכן חדש...