Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קניתי מערכת מולטימדיה (תואם מקור) לראב 4, ומצלמת רוורס.

ניסיתי לעבוד לפי מדריכים ביוטיוב איך להרכיב את המערכת, אבל כשניסיתי לחבר את המערכת הכפתורים בהגה לא הגיבו למרות שיש אפשרות לשליטה מההגה דרך המערכת, אני מניח שלא חיברתי נכון חלק מהחוטים, ובכלל היו כמה חיבורים שלא הבנתי לאן צריך לחבר.

מצלמת רוורס הגיעה בלי הסברים או מידע בסיסי על ההתקנה אז אפילו לא ניסיתי, אולי מישהו כאן יוכל לעזור לי עם החיבורים?

האם החיבור של החוטים זהה בכל מצלמת רוורס? במידה וכן, אני פשוט אבדוק הוראות של מצלמות אחרות.

דיברתי עם מקומות שמתמחים בהתקנות, הביאו לי הצעת מחיר של 700 ש"ח על התקנת המערכת והמצלמה, נראה לי ממש מוגזם בהתחשב בעובדה שאמרו לי שזה לוקח פחות משעה. במידה ולא אסתדר, אני אשמח לקבל המלצה על מקום טוב באזור נתניה שלוקח מחיר נורמלי.

תודה לעוזרים!

Unti3ed-1.jpg

פורסם

זה כי אתה לא קנית ממנו את המוצר.

תנסה קודם לשאול כמה תעלה מערכת כזאת אצלו עם התקנה ואז תשאל אם הוא מוכן רק להתקין בלי למכור לך ציוד.

פורסם

הרכבתי אצלי בשישי האחרון, מלבד הפירוק של חצי רכב כדי להעביר את החיווט בצורה נסתרת - מאוד

פשוט.

אני מנתניה אם אתה מעוניין לבוא לראות.

אגב, מי שאמר לך שזה עבודה של שעה לא יודע על מה הוא מדבר. מדובר על לא מעט עבודה, גם לבעל מקצוע כי כל רכב דורש פירוקים אחרים.

פורסם

מצלמת רוורס זה מאד פשוט.

מינוס גוף (איפה שנוח לך. כל בורג בשלדה יתאים. רק שיהיה מחובר היטב ומבודד) זה יהיה חוט שחור במצלמה.

מתח מנורת רוורס. חפש את החוט הנכון בצמה עם פלוק/נורת ביקורת כשהרכב עם סוויץ' פתוח ומשולב לרוורס. תתעלק עליו. זה הולך לחוט האדום במצלמה.

כבל הrca הצהוב לכניסת אות וידאו במערכת. (תבדוק בהוראות שלא תתחבר לאיזה יציאה למסכים אחוריים או משהו).

זה הכל.

המערכת אמורה לעבור לתצוגת המצלמה אוטומטית כשמשלבים לרוורס.

לגבי שליטה מההגה יש שתי אפשרויות- אחת צמת המתאם של ה"תואם מקור" שלך לא תואמת, שתיים-השליטה דורשת תכנות דרך המערכת.

תצלם קצת תמונות של הצמה שקיבלת ושל הקונקטור ברכב. אנסה לעזור.

(למרות שאין לי שום נסיון עם הדגם הזה)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

לאחר ניסיונות לא מוצלחים החלטתי לפנות לבעל מקצוע, מצאתי מישהו שלוקח 300 ש"ח על כל ההתקנה, לדעתי מחיר מאוד הוגן.

אני אעדכן עם תמונות ברגע שהעבודה תסתיים.

תודה לכם על העזרה!

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מתעלק על השירשור ברשותכם.

חשקה נפשי במצלמת רוורס, מצאתי אחת פשוטה מסין.

אבקש המלצה על מקום שיכול להתקין אותה, כמו גם אם עלות התקנה שכזו ידועה, אני אשמח.

אזור חיפה-קריות.

תודה לעונים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...