Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברכבי (לה סייבר 2001 limited) מותקן רדיו דיסק מקורי + צ'נג'ר בתא מטען (גם הוא מקורי).

רציתי להחליף למשהו עם USB ואולי עם מסך וכו'..

ראיתי שמוכרים בEBAY כל מיני קיטים של מסגרות עם קונקטור ומתאם לאנטנה .

השאלה היא אם השליטה מההגה תישאר לי ?

אני גם לא רוצה לותר עם הצלצול (CHIME) שיש מפתח בסוויץ' או משהו כזה ...

האם ניתן לעשות זאת ?

מישהו יכול לכוון אותי מה בדיוק לקנות ?

תודה

פורסם
שלום לכולם

ברכבי (לה סייבר 2001 limited) מותקן רדיו דיסק מקורי + צ'נג'ר בתא מטען (גם הוא מקורי).

רציתי להחליף למשהו עם USB ואולי עם מסך וכו'..

ראיתי שמוכרים בEBAY כל מיני קיטים של מסגרות עם קונקטור ומתאם לאנטנה .

השאלה היא אם השליטה מההגה תישאר לי ?

אני גם לא רוצה לותר עם הצלצול (CHIME) שיש מפתח בסוויץ' או משהו כזה ...

האם ניתן לעשות זאת ?

מישהו יכול לכוון אותי מה בדיוק לקנות ?

תודה

שלום, מעניין אם מצאת פתרון, או האם כבר ביצעת החלפה של הרדיו המקורי?

ממה שאני מבין ממתקינים רציניים, למכוניות האלו (יש ברשותי ביואיק לה קרוס), יש צורך ביוניט "עוקף" חשמל

כדי להתחבר כראוי לבקרי ההגה, וכן גם לשמור על הצלצולים המקוריים של הרכב (כגון ה CHIME וכן הלאה)

אני בתהליך החלטה האם להחליף גם כן את המקורי ב HU מבוסס אנדרואיד כדי שתהיה לי האפשרות ל BT, USB וכן הלאה.

אשמח לשמוע מנסיונם של אחרים גם כן, אם ישנם.

תודה.

פורסם
^ נכון שלא נכנסת ללינק שסיפקתי?

לא רק שנכנסתי, אני גם מכיר את החברה ואת האתר,

איך זה אמור לפתור למישהו שלא מבין מה הוא צריך או נסיון מה לחפש, לינק לאתר כזה או אחר?

אני רואה לפי ההודעות ותאריך ההצטרפות שלך שאתה ותיק מאד בפורום, היות ואני חדש, לא נכנס איתך לויכוח, אך אם יש לך ניסיון

או רעיון איך לעזור למישהו ששואל מלבד לינק לקוני, זה יעזור הרבה יותר. אם אין לך כח\זמן וכיוצ', זה גם בסדר. אתה לא חייב :).

בינתיים למדתי שיש לחברה הזו פלסטיקה שמתאימה לדגם הרכב שלי והשנתון שלי, כדי להתקין מערכת מולטימדיה, אך זה רק הפלסטיקה\ערסל.

כדי לשמר את פיקודי ההגה וכן גם את כל קול ההתראות המקורי ברכב, יש להוסיף מכשיר עוקף\מתאם במיוחד.

כל אלו הם כמובן בנוסף ל HU הנבחר, כדי להחליף את הרדיו דיסק המקורי של הרכב.

בכל מקרה תודה.

שיהיה יום טוב.

פורסם

רק בגלל שאני ותיק, לא אומר שאין לך זכות דיבור על פני.

הלינק מוביל לחברה שמייצרת או עובדת בשיתוף עם חברות שמייצרות את המתאמים הנדרשים, באופן נרחב יותר עבור רכבים אמריקאים.

חיפוש קל דרך האתר שלהם, לפי הרכב הנבחר, מוביל לכל המוצרים הנדרשים ולא רק לפלסטיקה.

גם אתה וגם פותה"ש ציינתם בעצמכם שאתם מודעים לצורך במתאם חיצוני, והכל מופיע בעת החיפוש.

כך למשל עבור פותה"ש, מוצר א' ומוצר ב'.

במקרה שלך, אולי המוצר הזה יתאים.

התאמות מדוייקות וציוד נספח ונדרש נוסף תלוי בתת הדגם המדויק ורמת איבזור, ומצויין לעיתים ישירות באתר/חוברת הוראות או שניתן להעזר בשירות לקוחות שלהם.

פורסם

תודה TOMֹ_22 !

אני עדיין לא התקדמתי בנושא :(

לצערי אני ממש לא מהתחום . אשמח אם תוכל לעזור לי ולומר לי מה בעצם ההבדל בין שני המוצרים ששלחת לי (מוצר א , מוצר ב) ?

גם יש משהו שעד עכשיו לא הבנתי שגם ב-EBAY שאלו אותי , אם זו מערכת OnStar ?

מה זה אומר ? איך אפשר לדעת ?

לפי הבנתי , תקן אותי אם אני טועה , אם אני מתקין את אחד מהמוצרים ששלחת , אז למעשה הצלילים המקוריים של הרכב ישמעו דרכו ? וממנו יוצאת צמת חוטים חדשה להתקנה של כל רדיו דיסק / דאבל דין שאבחר ?

ולא משנה איזה מכשיר אבחר ברגע שאלחץ על לחצני ההגה , נניח על הווליום , אז המכשיר יתפקד ?

תודה וסליחה על הבורות

פורסם

אני בעצמי לא לחלוטין מבין (האם מדובר בהבדלי פרוטוקול תקשורת או כמה פונקציות שלכאורה שונות בין השניים, כמו סיגנל רוורס וכד'), ולמעשה דרך חיפוש באתר, יש עוד מוצר שמתייחס לאפשרות לחבר אליו מתאם עבור שליטה מההגה (Axxess ASWC-1).

אם אני מבין נכון, במוצר הנ"ל, הצלילים המקוריים ישמרו דרך הרמקולים המקוריים (קדמי שמאלי?!), למעט אם יחובר מגבר חיצוני ואז מומלץ להתקין רמקול חיצוני (שוב, אם הבנתי נכון). באחרים עושה רושם שאכן מדובר ברמקול פנימי שכזה.

OnStar זו מערכת תקשורת למקרי חירום וכד' בלחיצת כפתור (או בקרות תאונה וכד').

כמדומני היא רלוונטית רק לארה"ב, ולכן אני מסופק שהיא הגיע בדגמים לארץ, וגם אם כן, כנראה לא פעילה ממילא.

על כן גם ייעצתי לפנות לשירות הלקוחות שלהם.

ואפשר גם לחברה שתכלס מייצרת את המתאמים האלו (Axxess).

סביר שידעו לכוון יותר טוב אילו מוצרים נדרשים בדיוק ומה מתאים לרכבך, אולי על בסיס מספר VIN.

מציע לחפש גם ביוטיוב לפי שמות הדגמים האלו. אולי זה יעזור להבהיר מספר נקודות.

• תוכן חדש...