Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שלישי הקרוב אני ניגש למשפט תעבורתי על עבירת מהירות אותה ביצעתי לפני כחצי שנה. נסעתי במה שמוגדר כשטח עירוני במהירות של 88 קמ"ש [פחות חמישה קמ"ש שהבנתי שמתקזזים כ"בונוס" שכזה, נהגתי במהירות של 83 קמ"ש]. רציתי לדעת אם תוכלו לתת לי טיפים ועצות בנוגע להתנהלות המשפט ומעשים שכדאי לי לבצע במטרה לצאת כמה שפחות מהמצב הלא נעים שאיך שהבנתי מתחיל מ 800 שקל קנס ויכול להגמר הרבה יותר גרוע ...

רצוי לציין שזאת עבירה ראשונה ויחידה שלי ושאני חייל בסדיר...

קראתי הודעה של בחור שהתנגד קלות והציב תלונה בנוגע לדו"ח שלו על נסיעה בשוליים והתביעה דחתה את המשפט למה שנראה כזמן בלתי מוגבל וזאת בעקבות דרישה של התביעה "להמשיך ולבדוק את המקרה..." האם יש פרצות כאלו גם במצב שלי ?

פורסם

בדו"ח שקיבלת מהשוטר רשום 88 או 83 ? כי מה שרשום בדו"ח זה אחרי הקיזוז של ה5 קמ"ש

הייתה בשלילה מינהלתית אחרי שתפסו אותך?

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

אוקיי. בדו"ח רשום 83 קמ"ש.

והרישיון אכן נשלל ממני במקום והוחזר לי יומיים לאחר מכן.. בלי הרבה בעיות אצל קצין תנועה בדרגת רפ"ק ששאל איפה אני משרת למה נסעתי במהירות שנסעתי ואיחל לי יום נעים ושאני לא אסע ככה יותר ...

פורסם

אם הייתי במקרה שלך, הייתי לוקח עו"ד..

אבל להזכר יום לפי המשפט זה כבר לא פרקטי ולא ריאלי..

בהצלחה, ותופיע על מדים - אולי השופט יתחשב :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בדיון הראשון ישאלו אותך כנראה רק אם אתה מודה או לא.

אל תודה, המשפט ידחה לעוד כמה חודשים.

גש לכתובת שרשומה ב"מאחורה" של הדו"ח שקיבלת ובקש לראות במשטרה את חומר הראיות והתיק. יכול להיות שהוא נאבד או שעדות השוטר לא ברורה, או שהוא לא כתב שהוא כייל את המכשיר שתחילת משמרת וכו'. צלם לך הכל.

כשתגיע למשפט עצמו בוא על מדים, גש לתובע המשטרתי בעיניים דומעות וספר לו שאתה ילד טוב מבית רע, שזו הפעם הראשונה שאתה עובר על המהירות ושאתה מוכן להודות במהירות של, נאמר, 70 קמ"ש אם הוא יתקן את כתב האישום ויבקש מהשופט הקלה בעונש, ככה נגמור מהר ו"תעשה טובה לחייל" וכל הבבל"ת הזה.

קווה לטוב וצא רק עם קנס, בעזהשי"ת.

אצלי זה עזר בהאשמה של 50 קמ"ש מעל המותר בדרך בין עירונית שבגינה קיבלתי קנס של 1000 ש"ח ושלילה על תנאי לשנתיים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
ביום שלישי הקרוב אני ניגש למשפט תעבורתי
אם אתה נהג חדש עדיין קח עו"ד ללא הרהור.

אתה עשוי להיאלץ לעבור את כל תהליך הוצאת הרשיון מחדש.

לקחת עו"ד שידבר בשבילך כבר לא תוכל. אולי תופתע, אבל במהלך המשפט אף אחד לא יתייחס אליך יותר מדי, בטח שלא השופט. (אולי התובע יזרוק לך איזה מבט.)

תהיה נחמד, תחייך, תבוא עם מדים (זה לא עוזר, אבל כל החיילים באים עם מדים...), מגולח ומצוחצח למשעי, מסופר כדין ומבושם, כמו חייל מספר אחת העומד לדין תנועה (אני לא צוחק לרגע).

אחרי כל זה, תקבל את רוע הגזירה בהכנעה.

ברוך הבא למערכת המשפט בישראל.

dirty old man

need love too

פורסם
אם אתה נהג חדש עדיין קח עו"ד ללא הרהור.

אתה עשוי להיאלץ לעבור את כל תהליך הוצאת הרשיון מחדש.

אני לא נהג חדש אבל, אשמדאי !

כל כך גרוע ?! ...

אם זה נשמע כמו שאתם מספרים אז אני כבר לא צריך לעבוד על עניין העיניים הדומעות...

זה כל כך נורא ?!

אני כבר פינטזתי על הידברות עם התביעה, סגירה על המינימום של המינימום [800 ש"ח ?] התחרטות כנה ואמיתית וחזרה הביתה ....

אצלי זה עזר בהאשמה של 50 קמ"ש מעל המותר בדרך בין עירונית שבגינה קיבלתי קנס של 1000 ש"ח ושלילה על תנאי לשנתיים.

זה נחשב שיצאת בזול !? אללי !

ולסיום לנסות ללכת נגד המערכת שווה את הסיכונים ? ...

פורסם
אם הייתי במקרה שלך, הייתי לוקח עו"ד..

אבל להזכר יום לפי המשפט זה כבר לא פרקטי ולא ריאלי..

:roll:

הוא יכול לקחת יום לפני המשפט עורך דין והעורך דין אוטומטית פשוט יידחה את המשפט....

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

• תוכן חדש...