Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מישהו השאיר לי מתנה בדמות פגיעה קלה בכנף הקידמית. הנזק מינורי, פרט לכך שעכשיו בפתיחה, דלת הנהג מתחככת בכנף. נראה לי שמדובר בעניין של מילימטר, שניים.

מישהו יכול לתת כמה טיפים על איך לסדר את זה לבד?

רב תודות!

פורסם

אם אין לך ניסיון בפחחות ולדעת איפה המעיכה לא הייתי מתעסק כי אתה יכול להרוס עוד יותר את הכנף.

כל השיטות על המים חמים והפומפיה ומכות פטיש מאחורה וכו' לא בטוח שיסדרו את זה.

איזה רכב זה ? אם מדובר ברכב כמו מרצדס שהכנפיים והמכסה מנוע מאלומיניום זה בעייתי ליישר את זה , כי אלומיניום נוטה להישבר והוא לא כמו פח שאפשר לשחק וליישר אותו.

בכל מקרה כדאי לך ללכת לפחח ולקחת הצעת מחיר לתיקון , אולי מדובר ב-300-400 שקלים שיכולים לחסוך לך הרבה כאבי ראש.

פורסם

מדובר בקיה ריו. אני חושב לנסות לבד בגלל שהחפיפה בין הפנילים כמעט ולא קיימת, באמת עניין של מילימטר וחבל לי לשלם כמה מאות שקלים אם יש מצב לסדר את זה ע"י משיכה\דחיפה בזווית מסויימת. אצלם תמונות כדי להמחיש כמה זה מינורי.

תודה!

• תוכן חדש...