Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מניח שהכוונה שלך לאיפוס ע"י לחיצת כפתור/ניתוק מצבר/סדרת לחיצות על דוושה/פתיחה וסגירה של הסוויץ וכו'...

התשובה לצערך - לא.

אין ברירה, גש למוסך וולבו הקרוב. (לפחות במרכזי בקריית אריה לא לקחו ממני כסף):wink:

HFturbo

פורסם

הייתה תושבת מנוע עליונה ימנית שהלכה בערך ב-90,000 ק"מ - לא זול, בערך 1200 ש"ח.

אכן, החלפתי את פילטר האויר ל-K&N. הסיבה המרכזית הייתה שפילטר מקורי (וחד פעמי בהחלט) בחברה עולה אותו דבר בערך, אז כבר העדפתי לשים K&N IN BOX במקומו.

אין שום שינוי משמעותי.

HFturbo

פורסם

בבקשה, אם אתה יכול תגיד לי איזה סוג של פילטר K&N IN BOX צריך כי יש הרבה דגמים ואיפה מצאת אחד כי בחיפה אני לא מצאתי כלום! האם לא היו לך בעיות אחרי החלפת הפילטר אם חיישן האויר?

וכמה הפילטר עלה לך?

תודה רבה

פורסם

MJ01 ... לא אמורה להיות שום בעיה ... הפילטר של K&N שהוא שם הוא תחליפי לפילטר המקורי , הוא יושב בדיוק באותה צורה בקופסא המקורית.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
בבקשה, אם אתה יכול תגיד לי איזה סוג של פילטר K&N IN BOX צריך כי יש הרבה דגמים ואיפה מצאת אחד כי בחיפה אני לא מצאתי כלום! האם לא היו לך בעיות אחרי החלפת הפילטר אם חיישן האויר?

וכמה הפילטר עלה לך?

תודה רבה

קניתי מאנגליה דרך Ebay, וזה עלה כולל משלוח: 46.15 GBP.

מספר דגם:

K&N part No. 33-2763.

אין שום השפעה מורגשת בנסיעה על חיישן כזה או אחר.

מכירות רלוונטיות ב-Ebay כרגע:

http://search-desc.ebay.com/33-2763-k-n-volvo-s40_W0QQsofocusZbsQQsbrftogZ1QQfrppZ50QQfromZR10QQfclZ3QQsatitleZ33Q202763Q20kQ26nQ20volvoQ20s40QQftsZ2QQftrtZ1QQftrvZ1QQsadisZ200QQsalicZ-2147483648QQfsopZ1QQfsooZ1QQcoactionZcompareQQcopagenumZ1QQcoentrypageZsearch

HFturbo

• תוכן חדש...