Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תו חנייה תל אביב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

מקווה שאני רושמת בפורום הנכון (:

אני תושבת תל אביב, וברשותי רכב עם תו חנייה

עקב שינוי כתובת ברחבי תל אביב בוטל לי התו חנייה ומסרבים לחדש מכיוון שאני ובן זוגי לא רשומים באותה כתובת.

האם מישהו נתקל במקרה כזה בעבר?

אשמח לקבלת חוות דעתכם.

פורסם

על שם מי הרכב, והאם את רשומה בכתובת המבוקשת?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הרכב רשום על שמי

ומעודכנת על כתובת ההורים.

הם לא מסכימים לחדש עד שבן זוגי לא יעדכן את כתובת מגוריו לאותו המקום.

פורסם

הם צריכים שכתובת המגורים תהיה רשומה על שמך במשרד הפנים גם. לא יחדשו לך את התו אם כתובת המגורים שלך במשרד הפנים היא של ההורים.

בלי כתובת עדכנית במשרד הפנים אין אפשרות גם לבצע חילופי מחזיקים בארנונה, אבל זה כבר פתיר בחלק מהמקרים שבהם בעל הדירות משאירים את הרישומים על שמם.

!AWDSOME

פורסם

תודה אבל כנראה לא הסברתי את עצמי נכון.

הכתובת במשרד הפנים רשומה על תל אביב, שבעצם זה כתובת המגורים אצל ההורים (:

פורסם

תצטרכי להראות חוזה שכירות מבויל וחשבונות חשמל או מים על שמך ובעלות על הרכב כדי להוכיח שאת גרה שם והרכב שלך. אחרת כל אחד היה יכול לקבל תו.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

אם היא גרה אצל הוריה מספיק שהיא מוכיחה שהיא הבת שלהם.

אני מבין שאת נשואה ואז העיריה "חושבת" שאת מבקשת תו ואת לא באמת גרה שם, כי הכתובת של בן-זוגך שנה?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...