Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייב לומר שקראתי פה כבר אין ספור אשכולות על שטיפה ידנית ודיטיילינג. ככל שאני קורא יותר, יש לי ידע תאורטי גדול יותר אבל גם רמת החרדה מביצוע עצמי עולה.

יש לי רכב חדש מהיבואן כבן שבועיים, צבע אפור מטאלי כלשהו..

אני רוצה לשמור עליו כמה שיותר ואני פרפקציוניסט בקשר לפח ושמשות.

שטפתי בינתיים פעם אחת לבד ואני לא מרוצה מהתוצאה.

כל השבוע הרכב בחניון תת קרקעי, אבל בסופ"ש תחת השמש ולכן אני שם כיסוי שגם הוא יש מצב לא הכי טוב.

שלא נדבר על אוטם צבע שאת זה אני בכלל מפחד לנסות לבד.

בקיצור, יש מקום שעושים את זה בתשלום? אני מדבר גל על שטיפה סטנדרטית וגם על וקס/אוטם צבע אם צריך.

אודה לעזרתכם

פורסם

כמובן שיש, אבל לדעתי עדיף להשתפר לבד.

אתה יכול ללכת למקצוען שיעשה לך יישום של אוטם כלשהו או ווקס ולאחר מכן לשטוף לבד (זו באמת משימה פשוטה שלא לוקחת יותר מחצי שעה לרכב קטן).

פורסם

יש לך המלצה על מקום כזה במרכז? לפחות לאוטם צבע.

אגב, זה כזה בטוח שחייבים אוטם לרכב חדש? כך הבנתי מקריאה פה בפורום.

פורסם

חייבים? לא חייבים כלום, 99% מהאנשים בישראל בכלל לא מודעים לדברים האלו, זו בחירה שלך.

אישית הזמנתי לעצמי אוטם ואני מתכוון ליישם לבד - זה נראה די פשוט במדריכים ביוטיוב.

אם אתה בכל זאת רוצה שמישהו יעשה עבורך יש את 3Art בראשל"צ, V8Hotel בחולון ועוד רבים.

• תוכן חדש...