Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לולוו ירידת ערך גדולה יותר וסחירות פחות טובה.

על ההונדה תפסיד פחות במכירה ויהיה לך יותר קל "לגלגל" אותה הלאה.

סיויק זו אופציה למי שמחפש-סיויק,קורולה,אימפרזה,I30 וכו'.

וולוו זו אופציה למי שמחפש...וולוו.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

לא מסכים עם חלק מהתגובות פה, הסיוויק ממש לא עגלה. לרכב יש דוושה ארוכה יחסית במטרה לחסוך דלק, לחיצה שמרימה את הטורים מעט מעל 3000 מייצרת ביצועים טובים מרוב המשפחתיות המקבילות, עם הסיוויק אני מסיים עקיפות בקלות ולא מוצא את עצמי אף פעם עם מחסור בכוח. ממליץ מאוד.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

היי, מונדאו אחלה רכב, אמנם הוולוו מפוארת יותר כן, אבל המונדאו זה לא איזה קקמייקה ודלת זה דלת.

להשוות וולוו לסיוויק זה באמת לא ריאלי, נהגתי על ה-2, הוולוו זו מכונית, מרגישים את הנוכחות שלה בכביש, את השקט בפנים, את התאוצה.

הסיוויק זה עוד משפחתית לא מרגשת, ויסלח לי בעל הסיוויק, זה לא אוטו חזק, הוא מאוד רועש בסלד גבוה, הוא עדיף על קורולה ויונדאי I35 בתאוצות וזהו, שם הוא נשאר.

לפותש, אני ממליץ לך לכוון למונדאו או לוולוו במסגרת הביצועים\נוחות וכו',

מה שכן, תחזוקה במונדאו חשובה מאוד וחייבים לטפל כמו שצריך מה שיכול להתגלות כיקר לחלק מהאנשים.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...