Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח סיאט לאון FR 1.4 ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני בודק בימים האחרונים הצעות לביטוח רכב (סיאט לאון FR 1.4 ידנית)

ובינתיים ההצעות שקבלתי נשמעות לי לא הגיוניות,

מדובר על כ8000 ש"ח למקיף ועוד כ2000 ש"ח חובה (:shock:) לביטוח נהג יחיד מגיל 23 עם עבר ביטוחי נקי.

אשמח לשמוע אם למישהו כאן יש נתונים דומים כמה הוא משלם או אם למישהו יש המלצה לבדוק בסוכנות מסוימת...

(ביצעתי חיפוש בפרום ולא קבלתי תשובה בנושא)

תודה מראש!

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדקתי בWOBI כבר (גם מחירים מופרזים).. בקשתי לדעת מה אנשים משלמים בפועל או אם יש למישהו המלצה לסוכנות/חברה לביטוח

פורסם

האמת שלא, זה דרך צ'מפיון? כי צ'מפיון עובדים עכשיו עם ביטוח ישיר ומהם קבלתי הצעת מחיר (גם לא משהו)

פורסם

עשיתי ביטוח בדיוק לפני שבועיים

כל חברה עם המחירים שלה, רק המקיף למאזדה 08 היה 10 בחברה אחת ו 5 בחברה אחרת.

תבדוק מחירים בכל החברות.

פורסם

תתקשר לחברת ביטוח והפעם תזדהה בתור אבא/אמא/מישהו שיהיה בעל הפוליסה שיש לו עבר ביטוחי נקי וותק גדול עם רישיון נהיגה, תוסיף את עצמך בתור נהג נוסף ותראה איך אתה מקצץ אלפים במחיר.

אני בדיוק כמוך בן 23 ואין רכב שעשיתי עליו ביטוח על שמי, בעל הפוליסה תמיד היה אבא.

פורסם

WOBI הוא כלי נוח, אבל מי שלא מתעצל להתקשר כמעט תמיד ימצא מחיר זול יותר...

אני אישית קיבלתי הצעה של 11,000 שח לביטוח בוובי. אצל סוכן ההצעה הייתה פחות מחצי(חובה+מקיף).

אצל חברים/משפחה לא כ"כ קיצוני אבל אותו דבר..

תחפש נח חברה לביטוח(יושבים בנהריה)

פורסם

עכשיו במקרה הצורך והוא יהיה זקוק לביטוח, ויסתבר שלאבא יש רכב משלו, אז איך הילד נהג משני?

או שהוא בכלל לא גר עם ההורים בעיר אחרת, אתה לא יודע אז למה להציע הצעות כאלה?

גם אני היתי במצב הזה של לשקר או לא לחברת ביטוח,

בסוף החלטתי שבשביל לחסוך 2000 שקל בשנה לא שווה לקחת הסיכון, בסוף יוצא שאתה משלם לחינם כי אין לך כיסוי

התייעצתי בדקתי וחקרתי בסוף הבנתי שהם לא פראיירים זה מה שהוריד אותי מהעניין וללכת על בטוח.

לנושא תחפש טוב תשאל בכל מקום, אם יש לך עבר ביטוחי אני חושב שתוכל למצוא מחירים יותר טובים.

פורסם

תודה לכולם על ההמלצות! מחר אמשיך לבדוק בתקווה למצוא מחיר נורמלי..

משה אני מסכים איתך בקטע הזה, אני באמת הנהג העקרי ואני לא הולך לשקר בעניין, בכל מקרה אני פשוט רוצה לקבל מחיר הוגן כי אין סיבה למחירים המוגזמים שקבלתי

פורסם

הביטוח מטורף בגלל האותיות FR. מבחינת הביטוח זה רכב ספורט. הם לא עודכנו כנראה שזה עכשיו רק רמת גימור

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

הביטוח מטורף כי זו סיאט וחברות הביטוח הגיעו למסקנה שהסיכון לגניבה/תאונה של רכבים כאלו גבוה יותר והן משקפות זאת במחיר.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תוכן חדש...