Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהייתי הבוקר במוסך לבצע טיפול שגרתי המוסכניק שלי סיפר לי סיפור מעניין:

הגיע אדם שהתלונן שהסטרטר שלו לא מגיב לעיתים קרובות, פשוט לא מניע ולא מסתובב, אין שום צליל.

כמובן שבמוסך הכל היה תקין, לא מפתיע.

המוסכניק לא רצה להתחיל להלאות את הנהג בהחלפות של סטרטר\מצבר וכו' מאחר והתקלה חוזרת על עצמה לעיתים ולא 100% מהזמן וכי חבל לו על כיסו והציע לו לעבור אצל מרכז השירות של פורד לחוות דעת.

לבסוף פורד החליפו, תחת אחריות מורחבת, את מחשב הגיר והתקלה נפתרה. מסתבר שמידי פעם המחשב לא התקבע על הילוך P וכתוצאה לא היה ניתן להניע.

מקווה שמישהו יעזר בזה מתישהו כשיגגל סטרטר\ פורד פוקוס\ לעיתים\ מניע.

:)

פורסם

לחבר מהעבודה היה משהו דומה, ביום אחד החליט הגיר החליט להתפגר. קטע די מפגר שהרכב לא מניע בגלל מחשב גיר לא תקין.

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

פורסם

לאישתי קרה לפני שבועיים כשבהתנעה הראשונה, הרכב אמנם הניע אך לאחר כמה שניות עלתה הודעת תקלה: Transmission malfunction. הרכב נגרר אחר כבוד למוסך מורשה פורד (למרות שהניע וניתן היה לסוע), שם התקשרו ובמסגרת אחריות מורחבת (סטיישן 2011) הודיעו כי הלך מחשב הגיר והוא הוחלף חינם.

כנראה שמחשב הגיר גם הוא בנוסף לגיר עצמו לא ממש אמין.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם
לאישתי קרה לפני שבועיים כשבהתנעה הראשונה, הרכב אמנם הניע אך לאחר כמה שניות עלתה הודעת תקלה: Transmission malfunction. הרכב נגרר אחר כבוד למוסך מורשה פורד (למרות שהניע וניתן היה לסוע), שם התקשרו ובמסגרת אחריות מורחבת (סטיישן 2011) הודיעו כי הלך מחשב הגיר והוא הוחלף חינם.

כנראה שמחשב הגיר גם הוא בנוסף לגיר עצמו לא ממש אמין.

לא כנראה, בוודאות. ולכן ניתנה אחריות מורחבת ל10 שנים. (צריכה לדעתי להיות לכל החיים..)

פורסם

להב, האם המצבר לקראת סיום חייו?

ראיתי בפורדים אצלנו כי בהחלפת מצבר ההודעה הזו הופיעה גם (ובדיקה יותר מעמיקה הראתה שזוהי התראת שווא)

• ספונסר פורום
פורסם

היי

זה אכן קורה לעיתים גם בהחלפת מצבר, אבל במקרים כאלה תכנות מחדש מספיק בד"כ.

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

• תוכן חדש...