Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

עקב התרחבות המשפחה ומתוך מחשבה לעתיד, הלאון האהובה שלי כבר מתחילה להיות צפופה.

אי-לכך ובהתאם לזאת, מחפש רכב שיעמוד בתנאים הבאים:

*יכולת לאכלס במושב האחורי בוסטר, כיסא בטיחות וסלקל .

*תא מטען גדול.

*הספק מכובד שלא יגרום לי להתגעגע ל-160 כ"ס ו-25.5 קג"מ שיש לי עכשיו. לא חייבת להיות מפלצת, אבל גם ל לא רוצה להרגיש שירדתי ברמה.

*מאובזר - The more, the merrier. שוב, הלאון שלי עמוסה בכל טוב, לא רוצה להרגיש שירדתי ברמה.

זהו בגדול. עוד דגשים:

*צריכת דלק לא כזו קריטית כי לא נוסע המון

*סטיישן בא בחשבון

* אטמוספרי גם בא בחשבון

*לא מיניואן (עדיין לא בשל נפשית לזה)

*ללא עבר ליסינג/השכרה

*2013 ומעלה

*לא כוכבת ליסינג מובהקת

*אמינה יחסית

מה שמביא אותי למועמדות הסופיות:

+מאזדה 6 2.5 ל' Premium Plus 2013/2014

+סקודה סופרב 2 ל' (מה שנכנס בתקציב)

+פיז'ו 308 סטיישן רמת גימור פרמיום (יש בכלל חיה כזו? עד היום לא נתקלתי).

רכבים שנפסלו:

-פורד מונדאו (אולי זה שטחי, אבל לא מסוגל להתחבר לעיצוב שלה, ולא מוכן לקנות אוטו שיגרום לי להתבאס כשאכנס/אצא ממנו).

- סופרב/פאסאט עם 1.8 טורבו/DSG7 (מעדיף לא להתגרות במזל שוב :D)

גילוי נאות: אני די סגור על המאזדה 6 פרימיום פלוס, רק שלמצוא אחת כזו בשנתונים שנכנסים לי בתקציב ועם הדרישות הנ"ל זו משימה לא פשוטה בכלל (נעול על אדום/כחול כהה. מוכן להתפשר על לבן אם זו ממש מציאה).

לכל מי שצלח את הנ"ל וקרא עד כאן:

על מה הייתם ממליצים? יש עוד אופציות שלא חשבתי עליהן? אנא האירו את עיניי.

כמו-כן, הסופרב 2 ל' היא עם DSG6? האם ידוע על בעיות מיוחדות במנוע הזה (צריכת שמן מוגזמת למשל)?

עריכה אחרונה על ידי Mr_Shankly

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אין 308 SW פרימיום.

אולי במקום לחפש 508 סטיישן 165 כ"ס , ראיתי אזכור לקיום רמת גימור פרימיום אבל לך תדע כמה נמכרו כאלה, אולי לשקול אקטיב אם לא חסר לך שם אבזור.

אינסינייה סטיישן עונה על הדרישה לביצועים ולסטיישן , אבל הייתי מחכה לשמוע חווד של מישהו שהחזיק או התנסה עם אחת.

פורסם

איזה רכב שלא תבחר, הייתי ממליץ לך לקחת את הכיסאות שלך ולנסות להתקין אותם לפני ההחלטה.

תתפלא אבל יש מכוניות שנראות גדולות מבחוץ אבל עקב סידור לא טוב של המושב האחורי הופכות לסיוט להתקנת מושבי בטיחות.

אני יכול להמליץ בחום על קאמרי.

אצלי ברכב נכנסים בקלות שני כיסאות בטיחות גדולים (מאוד) וסל-קל באמצע.

תא המטען ענק ומפתיע אותי תמיד כמה דברים אפשר לזרוק בתוכו (לדוגמא שני זוגות אופניים וטיולון).

• ספונסר פורום
פורסם

בוקר טוב,

ה 308 מצויינת, יחד עם זאת, היינו דווקא ממליצים על אחותה הגדולה יותר, ה 508.

בתקציב שלך תוכל למצוא מהמודלים האחרונים, עם רמת פינוק ונוחות, ולא תתפשר גם בעולם הביצועים מול ההספק והקג"מ שציינת.

צוות לובינסקי

פורסם

מחשבה שעלתה לראשי:

אמנם לא ביצועיסטים כמו הלאון אבל מה עם B4 מנוע 2.5 או יונדאי i40 סטיישן? שנתון 2014 יכנס לך בתקציב עם קצת עודף.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם (נערך)

תודה לכולם.

לא 2.5

אבל:

http://www.gcars.net/gr/bigpicture3.asp?code=2710&cat=1

אם זה יכול לעניין שווה להתקשר לב לפרטים, כי הוא מעיף רכבים מהמלאי תוך ימים ספורים.

האמת שה-6 סטיישן אפילו יותר יפה ושימושית מהסדאן. בהחלט הייתי מעדיף אותה - אבל, וזה אבל גדול - באה רק עם 2 ל' וברמת גימור לקצ'ורי. בגלל זה נפסלת.

מניסיוני האישי, 2 כסאות בטיחות + מבוגר יותר נח בפוקוס מאשר מאזדה 6, על 3 אין מה לדבר בכלל.

הסטיישן מגיע באבזור נמוך יחסים אם זה מה שחשוב.

פוקוס? Hell no.

את ה-3 לא לקחתי בחשבון מראש כי היא צפופה מידי מאחור בשביל הדרישות שלי והתא מטען לא מספק.

מחשבה שעלתה לראשי:

אמנם לא ביצועיסטים כמו הלאון אבל מה עם B4 מנוע 2.5 או יונדאי i40 סטיישן? שנתון 2014 יכנס לך בתקציב עם קצת עודף.

לא אוהב את ה-B4 ו-i40. יותר מידי סתמיות בשבילי (כן, אני קשה, אני יודע :D ).

אין 308 SW פרימיום.

אולי במקום לחפש 508 סטיישן 165 כ"ס , ראיתי אזכור לקיום רמת גימור פרימיום אבל לך תדע כמה נמכרו כאלה, אולי לשקול אקטיב אם לא חסר לך שם אבזור.

אינסינייה סטיישן עונה על הדרישה לביצועים ולסטיישן , אבל הייתי מחכה לשמוע חווד של מישהו שהחזיק או התנסה עם אחת.

היום בבוקר נסעה מלפני 308 SW פרטית עם הכיתוב Limited מאחורה. יש מצב שזה הפרימיום או סתם אקטיב אם תג?

האמת שלא מכיר את ה-508, אבל כמו שציינת - אם הייתי קורא חוו"ד של מישהו שהחזיק בה זה היה מעניין.

מבדיקה ביד2 ה-165 כ"ס מתחיל מ-2015 והמחיר הוא הרבה מעבר לתקציב :(

בוקר טוב,

ה 308 מצויינת, יחד עם זאת, היינו דווקא ממליצים על אחותה הגדולה יותר, ה 508.

בתקציב שלך תוכל למצוא מהמודלים האחרונים, עם רמת פינוק ונוחות, ולא תתפשר גם בעולם הביצועים מול ההספק והקג"מ שציינת.

צוות לובינסקי

תודה, ר' תשובתי לעיל.

האמת שהתכוונתי להתקשר בקרוב כדי לנסות את מזלי, אבל אשאל פה אם כבר:

יש במקרה 308 SW פרטית ברמת איבזור שהיא לא אקטיב ולא מליסינג?

פורסם

בהצלחה למצוא מאזדה 6 פרימיום פלוס, תצטרך את זה :wink:

אם רכבי "מנהלים" אחרים הם סתמיים מדי, תמיד אתה יכול לחפש איזה קאדילק ATS משנתון 2012... (אני לא באמת רציני).

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

אני הייתי קונה סופרב בלי לחשוב פעמיים.

מרווח אין סופי בכל כיוון ותא מטען שהוא לא פחות ממופת הנדסי.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
ה508 לא מגיע עם המנוע שלא ייתן לישון בלילה רגוע?

ה165 כס זו הגרסה המשופרת מ2015 שנמכרת עכשיו ברכבים העכשווים.

פורסם (נערך)
בהצלחה למצוא מאזדה 6 פרימיום פלוס, תצטרך את זה 

אם רכבי "מנהלים" אחרים הם סתמיים מדי, תמיד אתה יכול לחפש איזה קאדילק ATS משנתון 2012... (אני לא באמת רציני).

תודה! יש בלוחות 6 פרימיום פלוס, פשוט רוב המוכרים חיים בסרט והדרישות שלי מאוד ספציפיות. אם לא תהיה ברירה אתפשר בסוף על משהו, מקווה שאמצא. לא לחוץ בזמן.

תצחק, אבל פזלתי גם לכיוון הקאדי - ATS קטנה מידי, CTS הרבה מעבר לתקציב :(

ה508 לא מגיע עם המנוע שלא ייתן לישון בלילה רגוע?

אכן, ה-156 THP בעייתי. בגלל זה הומלץ למעלה על ה-165 כ"ס שנחשב אמין ולא ידוע על בעיות מיוחדות עד כה. בכל מקרה, לא רלוונטי מבחינת תקציב.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מעדכן:

לאחר חודש של חרישה מאסיבית ביד2, מצאתי ולקחתי לבדיקה מאזדה 6 פרימיום פלוס יד ראשונה 2013 עם 23,000 ק"מ (כן, לא טעות) - למכון שאני בחרתי (קומפיוטסט ביד-אליהו, המוכר לא סוחר). מה אומרים על הבדיקה? לקנות או לעבור הלאה?

mazda6.jpg

פורסם

אתה צוחק, נכון?

אם הנסועה אכן אמיתית והטיפולים בוצעו לפי פעם בשנה ולא אחת ל-15 אלף ק"מ (או 20, לא יודע מה שגרת הטיפולים במאזדה), אין סיבה למה לא.

• תוכן חדש...