Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה מנסה את זה...הורדתי לרמה שאני מקווה שיעלה ביותר חיפושים (39) ונראה לאן זה מוביל...

חגית, הרכב שלך קל מאוד למכור. הוא פרטי ומאובזר ועם נתונים טובים. ההגדרה של מחיר סביר צריכה להיות יחסית למחיר השוק. כל השוק השתנה - הוא מפוצץ ברכבים, המחירים יורדים הרבה יותר מהר ממה שהיה בעבר. חברות ליסינג, בניסיון להיפטר מהמלאי שלהם, גוררות את המחירים למטה.

אל תחשבי על המכירה של הרכב הבא ( ראפיד)- אתם זקוקים לרכב כדי להתנהל יום-יום? הוא מתאים לצרכים שלכם? לא עושה בעיות? כל עוד זה המצב, אין ממש סיבה למכור. כאשר תחליטו שצריך למכור, מסיבה כזאת או אחרת, פשוט תמכרו לפי מצב השוק בעתיד.

אבל עכשיו אתם משלמים עוד ביטוחים לרכב נוסף, הוא כל חודש ממשיך להפסיד במחיר. תשחררו אותו - לאט תורידו את המחיר לרמה שהוא יהפוך לאטרקטיבי, כי יש לו יתרונות על רכבי ליסינג ברמת גימור ליסינג.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה מעל למחירון? 44 לפי יד בלי לקחת בחשבון את השקלול.

איך אפשר לצפות למכור רכב מהר ומעל המחירון כגון יונדאי I20 שנמצא בהמון ליסינגים ומפוצץ בכבישים? רכבים שכאלה, שנמצאים המון בחברות ליסינג, ממש לא קל למכור במחירים מעל המחירון, זה צריך להיות רכב שנרכש לרוב בפרטי ולא נמצאים ממנו מודלים רבים בכביש והנתונים שלו טובים.

סקודה ראפיד זה רכב ליסינג שנמצא בתפוצה רבה מאוד גם כן, גם אותו בכדי למכור תצטרכו להוריד במחיר והרבה, כל הכביש מלא בהן.

אי אפשר לקנות רכבים בינוניים שגרתיים וכאלו שמגרשי הליסינג מפוצצים בהם במחשבה שיהיה קל למכור אותם, ממש לא.

*** תקראי את השרשור שנמצא ממש כמה שרשורים מתחת לשלך, על בחור שחולם למכור סקודה ראפיד בהרבה מעל המחירון:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?628886-%D7%A8%D7%90%D7%A4%D7%99%D7%93-2016-%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%9C%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%99%D7%A3-%D7%9C%D7%A1%D7%95%D7%A4%D7%A8%D7%91

פורסם

אם ללכת לפי הכללים ושקלולים מבלי להבין מה השוק רוצה = מכירה ארוכה ומייגעת.

פורסם

ה"שקלול" של המחיר בכללי הוא בלוף גדול.

התבוננות ביד 2 תחשוף למשל,שיש בעלי מאזדה 3 ספיריט שחיים בסרט,שיש להם זהב ביד מינימום ולא מתביישים לבקש 10-15 מעל המחירון על ק"מ נמוך.

הגיע הזמן שהשמאי המכובד יבטל את עניין השקלול,יקבע מחירון וכמובן,כל אחד רשאי לבקש על רכבו ככל שיחפוץ.

אבל,כשאני רוצה לקנות רכב אני יודע מה המחירון,מה אני מוכן לשלם ומה אני ממש לא מוכן..

אם הרכבה שווה 44 במחירון,טסט רחוק ללפחות 6 חודשים והק"מ ממוצע/סביר אז ב 40 הוא יימכר- קצת סבלנות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
יוסי,

מה הכוונה ל "החלפה בעד 0 קילומטרים מליסינג"? טרייד אין?

הרכב לא נמכר כי מבקשים עליו מחיר גבוה. בטרייד בכלל ישחטו חצי מחיר. עדיף לרדת למחיר ריאלי ולמכור לבד.

ניסיתם?

מה הבעיה לקבל הצעה,אני מאד מאמין שבהחלפה תקבלו (יקבלו)

תנאים יותר טובים ממכירה,

אני אישית החלפתי 3 רכבים בצעירותי במגרש רכב (לא יודע אם קיים עדיין)

כולם היו אמינים והחזקתי אותם כ 6 שנים כ''א בערך.

צריך המון סבלנות וזמן למכור לפרטי,(בעיקר לרכב לא סחיר)

מה שאין לי בכלל.

לגבי ראפיד,

אני עשיתי ממש לא מזמן החלפה ונמסרה לליסינג,נכון קיבלתי עליה כ 5

מתחת וזה בדיוק מה שהייתי מקבל בחוץ.

פורסם

אני מנחש שהרכב החדש כבר נקנה ללא טרייד אין ( ראפיד ), ומה שנשאר זה למכור את יונדאי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אני מנחש שהרכב החדש כבר נקנה ללא טרייד אין ( ראפיד ), ומה שנשאר זה למכור את יונדאי.

לא קראתי הכל,

אם כך אזי כבר נתנו לו פתרונות יצירתיים החבר'ה הנבונים כאן

פורסם

הטעויות הגדולות שלכם בקניה היה :

1.לקנות רכב מפוצץ בשוק הליסינג. לא משנה כמה הוא טוב/מבוקש. תשאלו את בעלי מאזדה 3 מנוע 1600.

2. לקנות רכב בסוף שנה. אף אחד לא משקלל חודשים במחירון. מתייחסים לרכב שלכם כאילו הוא עלה בינואר.

עכשיו קניתם גם רכב שמוכוון חזק לשוק הליסינג. מקווה שלא תהיה לך בעיה כזאת בעתיד.

פורסם
ה"שקלול" של המחיר בכללי הוא בלוף גדול.

התבוננות ביד 2 תחשוף למשל,שיש בעלי מאזדה 3 ספיריט שחיים בסרט,שיש להם זהב ביד מינימום ולא מתביישים לבקש 10-15 מעל המחירון על ק"מ נמוך.

הגיע הזמן שהשמאי המכובד יבטל את עניין השקלול,יקבע מחירון וכמובן,כל אחד רשאי לבקש על רכבו ככל שיחפוץ.

אבל,כשאני רוצה לקנות רכב אני יודע מה המחירון,מה אני מוכן לשלם ומה אני ממש לא מוכן..

אם הרכבה שווה 44 במחירון,טסט רחוק ללפחות 6 חודשים והק"מ ממוצע/סביר אז ב 40 הוא יימכר- קצת סבלנות.

במקרה אני עד לא מזמן גם הייתי מאלה ש"חיים בסרט" ומבקש על ספיריט עם קילומטר נמוך מעל המחירון.

עכשיו בוא נהיה מציאותיים, המחירון של הספיריטים מהדור הראשון לא ריאלי לשווי הרכב.

הרכב נמכר 3500 ש"ח מעל המחירון ולא היה מפורסם יותר מ 48 שעות, לא אגיד שהיה מבול של טלפונים אבל היו 3 אנשים שהראו רצינות ורצו להגיע לראות, הראשון שהגיע גם לקח לבדיקה וקנה.

לגבי הI20 המחיר כנראה לא ריאלי, תשווה את ה I20 למאזדה 3 1600 גם שם, שיהיה לך מאזדה 3 עם הנתונים הכי טובים בעולם, הרכב מוצף ביוצאות ליסינג, אתה תמכור אותו 10 מתחת.

תהיי ריאלית למחיר השוק ותמכרי.

במצב של השוק היום את מוכרת בזול וקונה בזול.

פורסם

יש לך יתרון גדול בדמות הרכב הפרטי - אלה שמוכרים רכבי בוגרי ליסינג או השכרה סובלים עוד יותר.

תורידי מחיר, הטלפון כבר יגיע.

פורסם
במקרה אני עד לא מזמן גם הייתי מאלה ש"חיים בסרט" ומבקש על ספיריט עם קילומטר נמוך מעל המחירון.

עכשיו בוא נהיה מציאותיים, המחירון של הספיריטים מהדור הראשון לא ריאלי לשווי הרכב.

הרכב נמכר 3500 ש"ח מעל המחירון ולא היה מפורסם יותר מ 48 שעות, לא אגיד שהיה מבול של טלפונים אבל היו 3 אנשים שהראו רצינות ורצו להגיע לראות, הראשון שהגיע גם לקח לבדיקה וקנה.

אין הגיון לשלם גם אם זו מאזדה על רכב בן 8-9 מעל המחירון כי הק"מ הוא לא האינדיקציה היחידה לבלאי- גיר לןמשל יכול להתקלקל גם ב 100,000 ק"מ ברכב בן 10 במקרה הקיצון-הגיל גם עושה את שלו.

גם ברכב בן שנתיים-שלוש זה מגוחך מסיבה פשוטה- אנשים מבקשים על רכב 2014 יותר מאשר מחיר של 2015 בהשוואה לקונים אחרים וזה אומר,שהקונה החכם יעדיף 2015 במחיר נמוך מעט יותר מרכב שנת 2014 ,גם אם זה עניין של 10-20,000 ק"מ לכאן או לכאן.

עוד דוגמה הזויה : אחת מחברות הליסינג פרסמה רכב כזה בן 3 עם 90,000 ק"מ + במחירון ... נראה לך שזה באמת שווה ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

האמת הגיעו מלא מלא טלפונים. הענייו היה באמת עניין של מחיר וחשיפה. ברגע שהורדתי מתחת ל40 זה כנראה חשף את המודעה שלי לאנשים שהגדירו את החיפוש כך.

יש לך יתרון גדול בדמות הרכב הפרטי - אלה שמוכרים רכבי בוגרי ליסינג או השכרה סובלים עוד יותר.

תורידי מחיר, הטלפון כבר יגיע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...