Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים. לאחר כמה דקות נסיעה נדלקות לי שני הנורות האלה. Esp עם איקס עליה במסך הראשי וabs גם היא במסך הראשי וגם כנורה קטנה בצד ימין. כיבוי והדלקה לעיתים מכבה אותן, לעיתים לא.

פעם אחת יצא ששילבתי לרוורס לאחר שהנורות נדלקו והגז פשוט לא הגיב. כיבוי והדלקה פתרו את עניין הרוורס אבל לא את הנורות. בעיה מוכרת? הצעות או המלצות? תודה רבה

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

כדאי לסרוק תקלות במוסך שמתמחה בדגם.

אורגן אורות יכול להיגרם מהדבר הפשוט ביותר -מצבר חלש - כדאי להתתחיל מבדיקת מתח טעינה (אפילו בעצמך אם יש לך רב מודד,אם לא-אצל חשמלאי רכב).

אם מתח תקין,לבדוק,האם מותקנים על הגלגלים חיישן/ים של ESP ואם חיובי,לפרק ולנקות היטב,אבק משבש את פעולתם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

העניין שזה לא אורגן אורות. זה רק שני הנורות האלה. אני יודע שבדרך כלל בעיות חשמל מדליקות מצבר צ'ק אנגין וכו.

יש לי אבומטר, תוכל לכוון אותי לבדיקה? תודה רבה

פורסם

כדאי לסרוק תקלות במוסך שמתמחה בדגם.

אורגן אורות יכול להיגרם מהדבר הפשוט ביותר -מצבר חלש/בעיה בטעינה של האלטרנטור - כדאי להתתחיל מבדיקת מתחי טעינה (אפילו בעצמך אם יש לך רב מודד,אם לא-אצל חשמלאי רכב).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אצל אבא שלי באותו הרכב הייתה אותה התקלה בדיוק.

במורשה לא הכי מיקצועי החליטו להחליף מתג אור בלם והתקלה חזרה. אחר אמרו שיש עוד בעיה בחיישן ABS/ESP.

הוזמן מחו"ל והוחלף במוסך.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

חיישן הוזמן מחו"ל בעלות שליש מהמחיר של חדש בארץ.

אלעד

פורסם
אהלן. נדלקה נורת braking pad. לבצע החלפת בלמים? מפתיע קצת שהיא נדלקה אחרי הabs esp לא?

בין ABS/ESP ובין נורת braking pad אין קישור ישיר

פורסם

חשבתי שזה קשור למתג ברקס שדובר כאן. מחר אטפל בברקסים נבצע החלפה מלאה.

חובר למחשב- חיישן קדמי ימני.

נקודה מוזרה- את נורת הbraking pad הוא לא הראה בבדיקות.

פורסם

במערכת ABS/ESP ישנם ארבעה חיישנים מהירות גלגלים,מתג אור בלם,חיישן זווית הגה,G-sensor

סורק מקצועי יתן תצוגה מקצועית

פורסם

אשמח אם תעדכן עלויות עלויות.

אגב גם אצל אבא שלי הנורה של הבלמים נדלקה - כנראה צירוף מקרים.

אעד

• תוכן חדש...