Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש חנות לשכפול מדבקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מדבקה למנטה שלי לאורך כל הרכב (לא להבות או כל השטויות האלה אלא מדבקה מקורית). מכיוון שיש לי עוד מנטה (ושלמתי דיי הרבה על ההעתק הזה) אני מעוניין לשכפל אותו בחנות צילום. הבעיה היא שבכל מקום שהייתי לא מסכימים להתעסק עם זה ...

האם מישהו מכיר חנות מקצועית שמתעסקת עם כאלה דברים? כל מידע או עזרה יהיה נהדר ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

היי,

יש באיזור התעשייה כפ"ס חנות בשם "המשכפל", יש שם בחור בשם חן, בעל החנות, תתקיל אותו עם איזה מדבקה שבא לך, בכל גודל וצורה והוא משכפל אותה או יוצר אותה... הוא שכפל לחבר שלי מדבקה של הנשר על מכסה המנוע של טראנס-אם.

טלפון שלו וכו' תאלץ לחפש בדפי זהב או משהו....

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
היי,

יש באיזור התעשייה כפ"ס חנות בשם "המשכפל", יש שם בחור בשם חן, בעל החנות, תתקיל אותו עם איזה מדבקה שבא לך, בכל גודל וצורה והוא משכפל אותה או יוצר אותה... הוא שכפל לחבר שלי מדבקה של הנשר על מכסה המנוע של טראנס-אם.

טלפון שלו וכו' תאלץ לחפש בדפי זהב או משהו....

ליאור.

אתה מלך אתה ליאור !!! אם הוא באמת יצליח לשכפל אותה אז אני אתחיל לסגוד לו ...

כמה פחות או יותר עלה לחבר שלך השכפול?

שי, צרפתי תמונה של הפס המדובר.

al047_02.jpg

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...