Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן - קאדילק XT5 - כמות/איכות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלתי בגלל ההערה שביחס למתחרות היא מהווה VFM טוב מאוד, וחשבתי שאולי מנסים למצב אותה פה בקטגוריה גבוהה יותר מזו שהיא אמורה לשבת בה (כבר היו מקרים מעולם...).

מודה שלא נהגתי בה (בקודמתה כן, לא מעט), אבל הביקורות מחו״ל לא מחמיאות במיוחד, לא לניהוג, לא לגיר, ולא לנוחות הנסיעה, כאשר הם אומרים שדינמית היא די נחותה בהשוואה למתחרות הגרמניות.

אני אמנם לא ממהר לשפוט אותה, לא אחרי הביקורת החיובית שהושמעה כאן (שלא ממש תואמת למה ששמעתי עד כה), אבל השאלה היא במחיר של 400 אלף ש״ח (לדגם הנבחן), אלו יתרונות יהיו לה על הX3 החדשה, XC60 החדשה, אודי Q5, או יגואר F-Pace.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

האקסטיפייב שוקל איזה 1900 למיטב זכרוני.

הוא די ג׳מוס.

אגב, אני גם חושב כמו בגירה. עיצוב חיצוני לא יפה במיוחד. אמריקאי אגרסיבי כמו שקאדילק אוהבים..

עריכה אחרונה על ידי אליה

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם (נערך)

אני אתן בהזדמנות זו גם סקירונת משלי על הקאדי:

אני עשיתי סיבוב על הג׳מוס יחד עם יואב.

כיוון אחד אני נהגתי, ובחזור הוא.

אהמ..נהניתי יותר כנוסע. מתנצל.

זה לא שהוא רע. הXT5 נוסע מהר, משייט בקלילות, אוחז בטירוף, ואני יכול לעשות איתו זמנים מעולים בכביש טכני. אבל מה, לא ממש כיף לעשות את זה. אולי זה רק אני ששונא רכבים גבוהים וכבדים, אבל זה מה שהרגשתי.

כנוסע לעומת זאת, ממש תענוג. מושבים שהם כורסאות אמריקאיות בגרסא מודרנית. וזה מתאים לי בהחלט.

כנ"ל העיצוב הפנימי, התאורה הכחולה, החומרים. הכל בא לי בטוב.

בקיצור, תנו לי כזו כולל נהג. או שעזבו אתכם מג׳מוסים ותנו לי איזו אימפרזה טורבו..

עוד כמה נקודות: אחת, כמו שנאמר כבר, ממש מרגישים את המשקל, במיוחד ביציאה מהמקום. למרות שהמנוע ללא ספק בריון.

דבר שני, התפריט ובמיוחד הgps המקורי--אני פחות התעסקתי וכבר לא זוכר בדיוק, אבל יואב קילל שם מכל הלב, אז אולי הוא יפרט בהמשך. נראה שמשהו שם לא אפוי.

דבר נוסף-מושב אחורי. לדעתי, נסיעה של שניים תהיה נהדרת, אבל נסיעה של שלושה נוסעים בעלי רגליים ארוכות תיגמר במכות..

בגאז׳ בהחלט נחמד. יש מקום לאיזה 8 ארגזי יין של 12 בקבוקים כל אחד[emoji12] .

אגב, אני ממש מתעב את הסגירה באמצעות כפתור חשמלי ולא במשיכה..ראש עתיק, אין מה לעשות.

בקיצור 2, יכול להתאים פיקס לטוני סופרנו..

עריכה אחרונה על ידי אליה

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
עכברוני, אתה מוסיף כאן רכבים שהם מעל 5 מטר ומשקל מעל 1800 קג... הם הרבה יותר

גדולים וכבדים ומחירם גבוה בהרבה.

בהחלט. זאת הליגה למיטב הבנתי.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

השנקל שלי, לקחת בחשבון שזה הרכב הראשון מהקטגוריה הזו שנהגתי בו ואין לי למה להשוות ממש.

לרכב אין הרבה חסרונות , אני לא אוהד של קרוסאוברים מגודלים והייתי מעדיף לקבל את החבילה הזו בצורת מכונית.

היה רעש רקע נוכח בקבינה ברקע כל הזמן , לא הבנתי מאיפה הוא בא ולא הצלחתי להפסיק אותו אבל הוא לא ממש מפריע.

האוטו נוח, אם זה במתלים או אם זה במושבים המפנקים אבל יש שיבושים שמוציאים את הרכב משלוותו.

על המולטימדיה המקורית אין לי תלונות, המערכת ניווט המקורית עובדת מצוין ומדויק והמולטימדיה מגיבה היטב.

מה שהפריע לי זה האנדרואיד שהותקן שם בנוסף , שם הוויז הותאם בצורה לא טובה, ולא ניתן לראות ממש את המסלול כי אין מקום במסך , אמנם יש את ההנחיות לפניות למעלה , אבל את המסלול עצמו אי אפשר לראות ואי אפשר להסתכל קדימה.

מאחר ולא ממש נהגנו חסכוני ,הצריכת דלק עמדה בערך על 8 ק"מ לליטר.

העיצוב לטעמי שיפור ענק לעומת הSRX המכוער שהXT5 החליף, מנוע כוחני שמגיב יפה ומשתף פעולה , 3 מצבי נהיגה כאשר טורינג נותן הנעה קדמית , ספורט הנעה כפולה והקשחת מתלים, והרכב לא רוכן יותר מדיי בפניות.

מבפנים החומרים מורכבים טוב ומרגישים טוב ונעימים למגע, מבחינת הנדסת אנוש יש קצת עומס של כפתורים ולוקח קצת זמן להתרגל ולהבין מה כולם עושים וידית הילוכים ממש לא אינטואטיבית.

מבחינת צעצועים לא חסר בכלל, בקרת שיוט אדפטיבית , התראה על רכב בשטח מת (נורה נדלקת במראת הצד הרלוונטית כשהיא מזהה רכב) בקרת שיוט אדפטיבית , מושב חשמלי עם זכרונות קירור וחימום .

מרווח טוב מלפנים ומאחור , לא סקודה סופרב אבל מספיק, תא מטען צר ועמוק.

יכול לסכם שנהניתי מהרכב , והוא דיי מוצלח למרות כל החסרונות שציינתי ומהווה תחרות ראויה בקטגוריה.

רוב האתרים משווים אותו לקטגוריה שrobertf ציין ואני נוטה להסכים , למרות שזה אמריקאי וגדול זה לא מתחרה לQ7.

• תוכן חדש...