Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

כ.אשראי נבלע בכספומט של בנק שאיני שייך לו. קיבלתי פתק מהכספומט שהכרטיס נבלע.

האם יש צורך לבטל את הכרטיס הנוכחי (דיווח אבדן) או שאין שום סיכוי שמישהו יוכל לבצע בו פעולות?

למעט פנייה לסניף הבנק שלי בראשון, מישהו יודע לעדכן מה הפרוצדורה במקרה כזה?

תודה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הכרטיס בטוח.

אם זה כרטיס שהונפק ע"י הבנק - יגיע לסניף הבנק שלך תוך מספר ימים.

אם זה כרטיס חוץ-בנקאי - תפנה לחברה שהנפיקה לברר כיצד יוחזר אליך.

פורסם
מדוע הוא נבלע? הקשת קוד שגוי מספר פעמים? במקרה כזה מה שאמור לקרות הוא שתוך מספר ימים הכרטיס פשוט ישלח לסניף הבנק שלך.

תודה לכם.

אחותי הקישה קוד שגוי 3 פעמים. לטענתה הקוד היה נכון והיא מוכנה להישבע שהיא הקישה את הקוד הנכון והייתה בעיה בכספומט.

בכל מקרה היא התעקשה לנסות שוב והכרטיס נבלע.

יצאה פתקית שהכרטיס נבלע ויש לפנות לסניף אך היא חוששת שהוא תקוע בתוך המכונה ומישהו עלול להשיג אותו בדרך זו או אחרת.

יש מצב ללכת בראשון לסניף של הכספומט עם תדפיס פירוט אשראי+ח"ן, תעודת זהות ולבקש אותו?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

לא צריך לבטל את הכרטיס.

בתוך הכספומט יש תא מיוחד שאוגר כרטיסים "שגויים".

אפשר בסוף אותו יום או ביום למחרת לגשת לעובדי הסניף ולבקש שיפתחו את הכספומט ויוציאו את הכרטיס. לפעמים הם עושים את זה במקום לאחר שמזהים אותך כבעל הכרטיס.

עשיתי את זה פעם, אומנם זה היה בבנק "שלי" אבל בסניף אחר בעיר אחרת. לא ביצעו שום בדיקה במחשבי הבנק. רק בדקו תאימות שם שעל הכרטיס לשם בתעודת זהות שלי.

אגב גם אני מוכן להישבע שהכנסתי את הקוד הנכון. באמת הכנסתי את הקוד הנכון 3 פעמים אבל של כרטיס אחר שיש לי.

פורסם

גם לי זה קרה לפני כמה שנים. למחרת בבוקר קפצתי לסניף למרות שהחשבון שלי

נוהל בבנק אחר -זיהוי קצר והכרטיס חזר לארנק. אין צורך לבטל.

פורסם

בד"כ התשובה הרגילה של הבנק אשר שם נבלע כרטיס האשראי.

"אנו לא מחזירים את הכרטיסים אשר נבלעו.. הכרטיס יגיע לסניף הבנק שלכם"

לכן - ארגנו סיפור נחמד, מדוע צריך דחוף את הכרטיס.. כגון, לקנות מתנה לאמא לחג.

אם זה בנק דתי,:grin: לקנות פיתות לחג וכו'.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

בוא נגיד שמישהו יחגוג על הכרטיס (מה שלא יקרה). מה אכפת לך?

לך יש אישור שהכרטיס הופקד במכונה שמלאה שטרות של כסף ושסביר להניצ הרבה יותר מאובטחת ומבוטחת מכת מקום אחר. יש לך כתובת ושחברת הכשראי תסתדר איתם על מי נושא באחריות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ניקו פ. , אם אתה רוצה להית רגוע וללכת על בטוח אז בכרטיסי ויזה של לאומי (אני לא יודע לגבי כרטיסים אחרים)

יש אפשרות להקפיא את הכרטיס באופן זמני ל- 24/48 שעות ולאחר מכן ישלח כרטיס חדש.

פורסם

תודה.

הכרטיס הושב לאחותי. מנהלת הסניף שבו נתקע הכרטיס אמרה שכדי למסור אותו ידנית זקוקה לאישור מהבנק. לאחר 2 שיחות טלפון וחצי שעה המתנה נשלח אישור והכרטיס הושב.

כעת יש להפעיל אותו מול שירות לקוחות מאסטרקאד.

פורסם

אין סיבה לדאגה. נבלע לי הכרטיס פעם בכספומט של ת.מרכזית ומיד קיבלתי SMS מלאומי קאר שכרטיסי נבלע ועליי ליצור קשר עם שירות הלקוחות. התקשרתי מיד והוריתי על הנפקה של כרטיס חדש.

פורסם

כשלי זה קרה לאומי קארד ביטלו את הכרטיס עד אשר התקשרתי אליהם לאפשר אותו מחדש.

באותה הזדמנות הם אמרו לי שכל כרטיס שלהם מבוטל לאחר 3 ניסיונות כושלים של הקשת קוד, לא יודע אם זה נכון.

• תוכן חדש...