Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

יש לי בעיה כבר תקופה, כאשר אני מזין את הקוד שקודנית ברכב ומסובב את המפתח בסוויץ', מאוד קשה לסובב, ממש צריך להפעיל כח כדי לעשות את זה ולפעמים גם שאני מסובב לוקח לו כמה שניות עד שהוא מתחיל להתניע

זקוק לעזרתכם

כיום : Mazda 3 Spirit 2015

אמצע: S60 T4 2016

התחלה : לאנסר 2005

פורסם

1. מה קשור הקודנית לסיפור ?

2. האם הבעיה גם עם המפתח השני שלך ?

3. יכול להיות שפשוט הסוויץ מלוכלך, עקום ?

4. לסוויץ מספר מצבים, האם קשה לסובב בכולם ?

5.

.

6. אולי שווה לך לנסות לשמן קצת את המנגנון. לשיקולך בלבד.

פורסם

האופציה של ההנעה בסוויץ היא קשה יותר ביחס לשאר המצבים בסוויץ מכייוון שבאופציה הזו קיימת התנגדות קפיצית על מנת שברגע שתעזוב את המפתח לאחר הנעה הוא יחזור מעט אחורה ויפסיק את פעולת הסטרטר. לגבי הבעיה של ההשהייה ברגע נסיון ההנעה צריך לבדוק שהבעיה היא לא בסוויץ ולראות אם הסטרטר כן מקבל מתח בעת הנסיון ופשוט לא מגיב בזמן.במידה ולא מקבל מתח בכלל כניראה הבעיה בסוויץ. אם מקבל ולא מגיב הבעיה בסטרטר. כמו כן בדוק שהדקי המצבר מהודקים כמו שצריך ונקה אותם אם קיימת עליהם קורוזיה ואבנית.

• תוכן חדש...