Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

האם ידוע לכם על ספק מתכת בארץ אשר מחזיק פרופילי פלדה מרובעים ומלבניים במידות אינצ'יות?

אני זקוק לכמה גדלים כגון 1x0.5, 1.5x0.5, 0.5x0.5, 0.75x0.75 וכו'

כרגע עובי הדופן פחות משנה אבל בשאיפה לעובי 0.065

אשמח לשמוע על כל אופציה

תודה,

צביקי

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

תודה מרק.

כל זה ידוע לי אבל זה לא ממש פותר את העניין.

ראשית, אני צריך לספק מוצרים שתהיה בהם תאימות אחורה למוצרים שיוצרו בחו"ל ובהם משתמשים בפרופילים אינצ'יים.

כמו כן, לא לכל פרופיל אינצ'י יש מקביל קרוב במילימטרים. למשל פרופיל קרוב ל- 1x0.5 אינצ' יהיה 25x12 או 25x13 מ"מ אבל אין פרופיל סטנדרטי כזה.

יש אפשרות לייצר בארץ במשיכה פרופילים במידות לא סטנדרטיות - למעשה לוקחים פרופיל קיים ומשנים את המידות החיצוניות שלו כששארית החומר מקופלת לתוך הפרופיל. הבעיה היא שעלות הפרופילים היא מאד גבוהה וזה גם מייצר בעיות בהמשך העיבוד - חלק מהפרופילים נשלחים לחירוץ וחיתוך בלייזר ואי אפשר לבצע זאת בפרופילים המשוכים (הם מאד לא מדוייקים וכן שארית החומר שמקופל פנימה מפריעה לתהליך החיתוך).

תודה שוב ואני אשמח לשמוע אם מישהו מכיר בכל זאת מקום שמחזיק כאלה פרופילים.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

נסה אצל פקר, פלדום וסקופ.

לפחות בפרוךילי אלומיניום ונירוסטה יש אינצ'י.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...