Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה אוקטביה 2015 מנוע 1.4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות סקודה אוקטביה 2015 1.4 ורציתי לדעת האם יש בעיות\מחלות לרכב שאני צריך לדעת ולהיזהר מהם.

אני רוכש את הרכב מאדם פרטי ולא מליסינג.

ועוד משהו בשנתון הזה הוחלפה רמת האבזור הגבוהות מאלגנס לסטייל האם יש הבדל בניהם ומה כדי לי לבחור?

אל תחסכו ביקורת אני הולך להוציא את מיטב כספי על הרכב ורוצה לדעת לקראת מה אני הולך.

פורסם

אם אני לא טועה זו השנה שבה מנועי 1.4 עודכנו מ140 כוח סוס ל150 כוח סוס תקנו אותי אם זה טעות..

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

רכב מעולה, לאבי יש אותו (את הגרסא הישנה יותר, אלגנס עם ה-140 סוס אבל זה בגדול אותו מנוע ובינו לבין ה-150 אין הבדלים גדולים, נהגתי על שתיהם).

מרווח מעולה לארבעה, החמישי עדיף שיהיה ילד אבל גם מבוגר צנום ייכנס בלי תקלות.

בגאז'- כשעברנו דירה, הצלחנו לדחוף עם בערך כל מה שרצינו, החל מארון מפורק (וגם לא), קרטונים, מנורות, באמת אין מילה רעה.

המנוע-גיר מעולים לטעמי, משלבים ביצועים שלא נופלים (ואף גוברים) על משפחתיות 2.0 אחרות (כמו מאזדה3), חיסכון בדלק (אבי נהג מאוד רגוע והוא מגיע בתוואי חצי בין עירוני חצי עירוני לצריכה משולבת של 1-16), ואמינות עד כה.

אני לא חושב שיש הבדלים מהותיים בין האלגנס לסטייל, אולי מולטימדיה קטנה יותר (5 אינץ' מול 5.8) והגה 3 חישורים (4 באלגנס) ובעיצוב חישוקים שונה (אבל אותה מידה), לא חושב שיש משהו מעבר. האבזור בסדר גמור, אין הרבה "פינוקים" כמו שתקבל במאזדה 3 ספיריט מקבילה במחיר, אבל יש את כל מה שצריך (בקרות שיוט ואקלים, מולטימדיה טובה, מראות מתקלפות, חישוקים קלים, משענת יד מאוד נוחה מאחורה, אבל לא תקבל בה מושבי עור, תצוגה עילית, חישוקי 18, קסנון ובעיקר מערכות בטיחות אקטיביות שיש במאזדה ואין באוקטביה).

בגדול זה אחלה אוטו שבעולם, משרת אותו בנאמנות ובאמינות (טפו טפו טפו חמסה חמסה) עד היום. אם אבזור ועיצוב חיצוני מעט פחות חשוב לך מחיסכון בדלק, כוח מנוע ומרווח בתא הנוסעים, זה האוטו בשבילך.

אם יש עוד שאלות אשמח לענות לך.

פורסם

יש לי (עדיין) ראפיד 1.4 2015 שזו כמעט אותה גברת

בשינוי אדרת (אחות קטנה יותר)

אין תלונה וחצי תלונה.

האם טופל בחברה? לקחת לבדיקה?

יתכן שעדיין באחריות או שלא?

פורסם

קודם כל תודה.

האם על הרכב עדיין יש אחריות על השנתון הזה?

האם על הגיר יש אחריות בשנתון הזה?

מה היא תקופת האחריות?

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...