Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בס"ד

איך יודעים שהחיישן אינו מתפקד כראוי, ועוד אני יודע שלרכב 4 הילוכים אבל זה נראה כאילו יש לו 5 כאשר הילוך 2 מתחלק אצלי ל2 אני מרגיש את זה כשהרכב בשני כשאני לא דורך את הגז חזק הוא מעביר כאילו חצי הילוך ואז עוד לא יודע איך להסביר האם זה קשור לחיישן ?

וכן כשאני מכניס ל R אחרי שהמנוע מתחמם יש בעיטה בגיר לא משהו שקורה בהחלפת הילוכים סדירה בין ההעלאה בין בהורדה כשאני על D האם זה קשור ?

וכן מה צריכה להיות העלות כולל עבודה לחיישן כזה ??

תודה

עריכה אחרונה על ידי נ נח נחמן נחמן מ
פורסם

כשהגיר מגיע להילוך שני הוא נועל את הממיר מומנט ואז הסלד יורד

אם הגיר מעביר יפה הילוכים ובבקרים לא נכנס למצב חירום אל תיגע בו אם לא מעביר יפה הוא צריך החלפת שסתומים וטבעות אטימה בערך 1800 שקל במכוני גירים

כמה הרכב עשה?

פורסם

אתה בטוח שזה חיישן קאמשפט?

כי גם לי לפני כמה שבועות הייתה בעיה עם חיישן שונה קראנקשפט.

רק שאצלי זה היה משהו אחר, איך אתה יודע שזאת התקלה שלך? אתה מרגיש משהו שונה?

פורסם

הייתי אצל חשמלי רכב שסידר לי חיישן abs קדמי ימני ולאחר התיקון ביצע איפוס של התקלה במחשב רכב ואז הוא ראה שיש תקלה בהזרקה טוען שזה חיישן קאמשפט אבל אני לא בטוח אם זה משהו שהיה ולא אופס לאחר שטופל או שיש לי את זה עכשיו, יש איזו אינדיקציה לגבי חיישן שלא עובד תקין ?? איך אני יודע שהגיר לא במצב חירום ?

אני שומע ממנו רעש כמו של זרם כשהוא על D או R זה נורמאלי ?

פורסם

הגיר אצלך הוא al4 יש תחושה שההילוך השני מתחלק לשניים בגלל הנעילת מומנט כמו שכתבו לך,

אם הגיר נכנס למצב חרום הוא נעול על הילוך שלישי בלבד והטיפטרוניק לא מראה שום חיווי בצג, וכן הבהוב של נורות שלג וספורט, לא נראה שזה קרה לך.

לגבי הרעש של הזרם לי גם היה את זה בגיר הזה, נראה לי תקין. כמובן לא מדובר על רעש חזק.

כדאי לך לעשות איפוס לכל התקלות ואז לחזור שוב לבדיקה אחרי חודש.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

• תוכן חדש...