Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה חבר מציע לי בחינם רכב דייהדסו אפלאהוז שנת 97 מנוע 1600 ברכב כרגע אין טסט האם שווה לקחת את הרכב כי שמעתי שצריך לעשות פעמיים בשנה טסט [מעל 20 שנה] מה גם שביטח בשבילי כנהג חדש עולה בסביבות 400 ש"ח לחודש.

פורסם

למה אין טסט ומה מצב המכני של הרכב (נתונים)?

את מראש הולך לשרוף עכשיו לפחות 1200 ש"ח(העברה בעלות +טסט) לפני ליקויים.

שלא לדבר במידה ויש ליקויים הרכב יכול לעלות לך יותר אפילו לםני שנסעת בו.

פורסם

על פניו נשמעת גמ"ח נחמד.

רק תעשה בדיקה תבדוק מה צבע נזול הקירור.

אם הצבע לא ירוק או אדום אלא חום עכור אל תיקח כנראה שהשתמשו עם מים רגילים ואתה תצטרך ביום מן הימים לעשות ראש מנוע.

בנוסף אם תקציבך מוגבל אתה בטוח שתאכל לעומד בהוצאות רכב כגון:טיפולים ודלק?

בכללי אפשר להעביר טסט ולנסוע עד שהרכב ימות.

כרכב ראשון על מנת ללמוד מוכנאות ואחזקת רכב זה אחלה רכב.

פורסם

מדובר על רכב יפני אמין קלאסי משנות ה 90 עם מערכת הזרקה.

החזקתי רכב דומה וסה"כ בהתחלה היה בסדר עד שהתחיל להזדקן אבל גם אלמנט המזל משחק.

הבדיקה הכי חשובה היא,אכן אם יש יש ברדיאטור מים או נוזל קירור.

אם מים- כל ההשקעה של הטסט והליקויים לא משתלמת כי הרכב בדרך להחלפת מנוע (בד"כ בלוק המנוע נאכל משינוי ממי הברז ולעשות ראש מנוע בלבד זו ברכה לבטלה)

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מה התקציב? זה גיר אוטומטי או ידני?

במקומך הייתי מעדיף להשקיע כמה אלפי שקלים ולקנות משהו יותר חדש עם פוטנציאל תקלות נמוך יותר ובעיקר בטיחותי יותר.

פורסם
שלום וברכה חבר מציע לי בחינם רכב דייהדסו אפלאהוז שנת 97 מנוע 1600 ברכב כרגע אין טסט האם שווה לקחת את הרכב כי שמעתי שצריך לעשות פעמיים בשנה טסט [מעל 20 שנה] מה גם שביטח בשבילי כנהג חדש עולה בסביבות 400 ש"ח לחודש.

האפלאוז 1600 היתה בזמנו טיל. מעניין איך המנוע והגיר שרדו את השנים. בהצלחה ותהנה.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

פורסם

הייתי הולך על זה רק כי מדובר ברכב שאתה לוקח בחינם.

ההשקעה היחידה שאמטרה להיות היא טסט.

ומקסימום בתקלה הראשונה אפשר למכור את הרכב לברזל ולא להפסיד כלום.

לכל רכב יהיו הוצאות של טסט ואגרות אז זה לא משנה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...