Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מכונית ליסינג מצויינת

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אגב, מה עם פרטים על גרסאות הדיזל - מאמין שיש לאור העובדה שהרכב הינו הכי נמכר למוניות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
פריט איבזור יוקרתי במיוחד - מצלמת נסיעה לאחור רק ברמת גימור היקרה ביותר, מדהים.

אולי מקורי.

בהתקנה מקומית ישימו לך בכל גרסה לדעתי.

פורסם
לא הבנתי איך יהיה מקום לכלבה בליאון ולא באוקטביה?

היא תשב בתא המטען אחרי שאני מוריד את המגש...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הפרונט מחריד, מאחורה לא טרחו לשנות כלום, היצע המנועים עצוב. הליטר הזה זה סתם לא מתאים.

סתם מעצבן :/

פיג׳ו 307 XSI 2.0 2004 אוטומט

איביזה 2014 1.2 FR ידנית

LEON FR 2017' 150HP 1.4T ידנית

ספורטג׳ דיזל אורבן 2019 מליסינג 🥲

פורסם
היא תשב בתא המטען אחרי שאני מוריד את המגש...

באוקטביה יש הרבה יותר מקום מאשר בלאון בתא המטען האחורי אחרי הורדת המגש... הפירנאי שלי יושב שם, ויש מקום לעוד אחד אם מאוד רוצים.

פורסם

האם יש שינוי כלשהו בכיול המתלים? הדגם הקודם ספג לא מעט ביקורות בגלל כיול נוקשה מדי, שגרם לנוחות בינונית מינוס בתוך העיר, ובינונית פלוס מחוץ לעיר

פורסם

אני לא מתלהב מהריפוד הבהיר שמאוד מהר מוכתם (בפוקוס שלי דור ראשון אחרי 3 חודשים נוצר כתם על המושב שביאס אותי עד יום ההחלפה), מעדיף משהו כהה.

פורסם
הפרונט מחריד, מאחורה לא טרחו לשנות כלום, היצע המנועים עצוב. הליטר הזה זה סתם לא מתאים.

אשמח לשמוע מה לא מתאים במנוע הליטר.

נסעתי עליו באיביזה והוא הרגיש בסדר גמור.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

לא הבנתי. לא אמרו שהיורו ירד ממש?

אולי שמישהו יסביר מתי זה יגיע אלינו?

אז בנק ישראל תומך בדולר ואנחנו משלמים על זה, ומהצד השני חבורת החזירים ממשיכה לזלול.

זה הדבר היחיד שעלה לי לראש כי הרכב הזה הוא פיהוק אחד גדול.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
אשמח לשמוע מה לא מתאים במנוע הליטר.

נסעתי עליו באיביזה והוא הרגיש בסדר גמור.

גם אני לא הבנתי.

על הנייר לפחות הוא חזר יותר מה1.2 ובעל ביצועים עדיפים.

פורסם

לא הבנתי למה כולם חושבים שאין 1.8 בליסינג ? יש ולא רק שיש ,הביקוש מטורף !! אנשים עומדים בתור ומוכנים להתעכב עם הרכב הישן רק בשביל לקבל את ה 1.8 ....

פורסם

אני מבין שכבר נסעת על המנוע ליטר, שכן פרשת פה את משנתך המנומקת בקשר אליו ובקשר לשאר המנועים?

הפרונט מחריד לדעתך, יש שימצאו אותו נאה,לא תמיד צריך לשנות הכל, היצע המנועים הוא בדיוק מה שצריך ואל תשכח שגם יש דיזלים ואת הVRS עם 2ל'.

"חבל שאי אפשר לעשות ריקול לבני אדם. יש כמה אנשים שהייתי מחזיר לכ**שלאמאשלהם". GB

• תוכן חדש...