Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב לאור הביקוש למד טורים בפורום הבטחתי לכם מחיר טוב וקיבלתם

אם תיתארגנו 5 אנשים יעלה לכל אחד 120 ש"ח כולל מע"מ מד טורים

למעונינים לרכוש בניפרד המחיר 150 ש"ח כולל מע"מ .

לאירגון נא לטלפן ל-052-5151224 לשי

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בולשיט..

אגב שי עשה טובה ,בחייאת תעלה תמונה מקורים של השעון המדובר ובמידה ויש עניין אני אדבר איתך בה"פ

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

ברמה העקרונית אין כל בעיה להתקין את זה לבד,זה חוקי בכל רכב.

תמונה אני יעלה ביום שלישי אחרי שאני יעשה רשימה של לפחות 5 שרוצים בעיקרון שעון טורים.

השעון בצבע ניקל בגודל של כ10 ס"מ יפה באמת,כך שמי שברמה עקרונית מעוניין שישלח לי טלפון ושם בפרטי ואני יצור קשר ביום שלישי/רביעי אחרי שתראו תמונה ואז נחשוב איך קונים את זה ביחד,אם יהיו חמש לפחות אני מוכן לקנות אחד בלבד בעצמי לצלם אותו ולעדכן אותכם.

דרך אגב יש גם שעוני חום ועוד דברים מענינים כמו ספוילרים ,הגה ספורט, פילטר פתוח, דוד פריפלו ....

למי שמעונין במשהו אחר שיבקש בפרטי אני מברר וחוזר בתשובה

פורסם

אני מעונין

במידה ומתאים לפורד אריקה 86 (1300 מנוע גרמני) - פשוט שמעתי שלא כל מד טורים מתאים לרכבים אלו (משהו על מכפיל/מחלק טורים או דומה)...

• תוכן חדש...