Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתחילת שנות ה50 ועד היום עברו בארץ הרבה מאוד רכבים. לכל עשור יש את הרכב שהיה הכי נפוץ באותה התקופה. אני זוכר שבשנות ה80 הסובארו ליאונה הייתה כמעט כל רכב שני על הכביש .

מהם הרכבים שהיו הכי נפוצים בארץ מאז הקמת המדינה?

פורסם

אתה יכול לומר את זה על 25٪ מהשרשורים שנפתחים פה.

ועדיין, אני חושב שיש מקום בפורום גם לשאלות שניתן למצוא את התשובות עליהן בויקיפדיה.

כאן ניתן לפתח דיון, להסתכל על נתונים מנקודות מבט שונות של אנשים שונים, וכו'.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

לא רק שבנושאי רכב קארספורום הוא חלופה לגוגל או וויקיפדיה, יותר מזה, יש כאן מאגר גולשים שיכולים ללמד את גוגל ובטח את ויקיפדיה פרק או שניים בנושאי היסטריה של רכב ותחבורה.

504L, zvit וכמובן חן פרחי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

אני יכול להגיד לך שבשנות ה-90 היתה נוכחות גבוהה מאוד בכבישים של סובארו DL מכל הדורות.

אפילו עד תחילת שנות ה-2000 הכבישים היו מלאים בהם.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני חושב שבמיוחד בזממנו עשור זה "יותר מידי" כדי להבין באמת אילו רכבים היו פופולאריים כי היום כל שנה הרכב הלאומי מתחלף

שנה אחת זו הייתה מאזדה 3, אחכ איביזה, ספורטאז..

פורסם

ממה שזכור לי, בשנות השמונים הסובארו לאונה הייתה הנמכרת ביותר - עם הבלחות של סיטרואן BX שמפעם לפעם עברה אותה במכירות. פיאט אונו ופיג'ו 205 היו גם פופולריות מאוד. בשנות התשעים הייתה זו המיצובישי לאנסר שהחליפה את הסובארו כרכב הפופולרי ביותר כי הציעה רמת אבזור גבוהה מאוד במחיר טוב ("יש בה הכל").

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

בראשית שנות ה- 70 לפני עידן הסוברו היו פיאט (124/125/850) ופורד (אסקורט/קורטינה) נפוצות מאוד.

בשנות ה-60 פיז'ו 403/404. גם דגמי פולקסוואגן ופיאט היו פופולריים. קונטסה שהורכבה בארץ על ידי קייזר-אילין, שהרכיב גם את מכונית הלארק. פחות אהובות אבל נפוצות היו הסוסיתא, רום-כרמל והגלבוע מתוצרת הארץ.

פורסם

מאמצע שנות ה90 עד סוף שנות ה00 זאת הייתה מזדה 323/לנטיס/3

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הרבה ניחוש ומעט ידע (מדובר על דגם יחיד לעשור):

48-58 לאף אחד כמעט לא היה כסף לרכב אז הגיון אומר משאית פורד מעודפי מלחמת העולם.

58-68 פיגו 404 שהוזכרה בעיקר גם בגלל השימוש הנרחב כמונית

68-78 פורד אסקורט ברנדה בהרכבה מקומית

78-88 מלכות הזהב סובארו ליאונה הידועה כ 1300DL

88-98 הפלישה היפנית נמשכת עם מיצובישי לאנסר אבל במספרים מוחלטים עדיין הסובארו בראש

98-08 המלכה החדשה מאזדה 323

08-17 ??? העדר מחליף את דעתו כל כמה שנים

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

לכל אורך השנים בהם תעשית הרכב הישראלית הייתה קיימת היה למכוניות המיוצרות על ידיהן פלח שוק מכובד

דופין , קונטסה , לארק , סוסיתא בכל התצורות אסקורט בכל התצורות..

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בור סוד - בשנים שציינת מדובר בדגם הראשון של האסקורט. הברנדה הופיעה רק בסוף 1975.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
האם נראה לפותח השרשור הנכבד: פול_טריילר,

שאתר carsforum משמש כחלופה של - ויקיפדיה או גוגל.

יצאת מעט נודניק....

גם לשאלה הבאה אפשר למצוא פתרון באינטרנט (וכך לגבי המון המון שאלות בפורום)

במהלך חודש אוקטובר ביצעתי מבחן רישוי לרכב פרטי.

היום קיבלתי בדואר רישיון רכב נוסף (שלא ביקשתי),

באזור הסכום לתשלום - פטור, בסמוך נרשם כפל.

ברישיון הרכב החדש נרשם מספר הקילומטרים (המעודכן) של הרכב

במועד ביצוע מבחן הרישוי באוקטובר 2015.

ע"ג הרישיון החדש מופיע תאריך הרישום: 31.10.2015 (סוף אוקטובר).

תאריך הדפסת רישיון הרכב החדש - 22.10.2015,

שזה יום לאחר המועד שבוצע לרכב מבחן הרישוי (טסט) בפועל.

האם רשיון הרכב החדש שקיבלתי היום

מיועד להחליף את רישיון הרכב הנוכחי שברשותי

החתום ע"י מכון הרישוי?

• תוכן חדש...