Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנת 199X (לא יודע בידיוק) ככל הנראה הלך קלאץ.

הבעיה היא כזו כל ההילוכים נכנסים חלק אבל הם לא "מתחברים למנוע" כאילו שהקלאץ כל הזמן לחוץ בדקתי כבל קלאץ ותקין זה כנראה הבפנוכו של הקלאץ. ממה שאני יודע שהכבל נקרע אז הקלאץ במצב של -מנוע_מחובר_לגיר-

ועכשיו הוא במצב הפרדה אז לא מבין ככ מה הבעיה.

מישהוא בפורום מכיר?

במידה ויש אצלי ליפט, לחץ אוויר, מים, חשמל. ושאר הכלים (בוקסות כל מיני פטישים אזמלים וכו)

כמה מסובך זה צריך להיות?

פורסם

יש איזה חבר פורום שיכול לעזור עם המתאם? עד כמה הוא קריטי ? (האוטו זה באגי לשטח ).

במידה ויש משהוא מאזור אשדוד שיש לו איזה שישי\שבת פנוי ומתחשק לו לעזור בכיף. (כנופייה אחםאחם?)

יש עוד דברים שצריך בשביל להחליף קלאץ? ראיתי קצת סרטונים ביוטיוב הבנתי בערך מה קורה שמה. לפרק לא בעיה אני מאמין שאצליח הקטע זה להחזיר הכול שלם.

פורסם

כלי מירכוז זה נח. אבל בגדול, אם יש מקום להכניס ראש ופנס, ניתן למרכז את הקלאצ׳ בקירוב מספיק טוב גם לפי עין..

יום טוב גם לך

פורסם

הבנתי. אז למושבנים עם כמה גרמים של מוח שכבר פירק קצת מכונות זה לא צריך להיות מסובך מידי נכון?

נניח שיש לי קלאץ כזה בהישג יד מפורק כבר מוכן לשימוש.

כמה זמן בערך עבודה כזו תיקח לי?

והיום הכנופייה חלשה לא הציעו כלום עדיין אני צריך לשנות לתמונת פרופיל עם ציצים?

פורסם

אני לא יודע כמה זמן לוקח להפריד גיר ומנוע בייצור כלאיים שבנית.

לאחר ההפרדה, החלפת הקלאצ' עצמו לוקחת דקות בודדות.

ציצים תמיד מתקבלים בברכה.

יום טוב גם לך

פורסם

עוד לא יצור כלאיים. כרגע היא פיזו 308 רגילה פשוט אין לה חלונות וחסר קצת חלקים מהטמבון.

חוץ מזה היא יכולה לעבור טסט בקלות. ידוע לך על סיבוכים כלשהם לפרק מנוע וגיר ברכב הזה?

פורסם

על האדמה, עם כלים ידניים, עבודה כזו לוקחת סדר גודל 5 שעות לשני אנשים.

אני מניח שעל ליפט עם כלים פניאומטים היא תיקח חצי מזה.

יום טוב גם לך

פורסם
עוד לא יצור כלאיים. כרגע היא פיזו 308 רגילה פשוט אין

רשמת 308 גם בכותרת, שינית לך ל 306 לפי שנת ייצור 199X שציינת בהודעת פתיחה.

האם אתה בטוח שזה 308? פיז'ו 308 קיימת ממודל 2008 ומעלה.

פורסם

צודק טעות שלי זו הכלה.

עכשיו בשביל להיות בטוח לפני שאני מפרק את האוטו אם הקלאץ כל הזמן במצב מופרד זה השלב הכי "גרוע" של קלאץ מחליק? או שגם אם מחליק ואני דוחף הילוך תוך עדי אז אמור לקרות משו? כי לא קורה כלום אם הוא מונע ואני משחק בהילוכים.

280px-Peugeot_306_front_20080118.jpg

פורסם

איזה תשובה אתה מחפש?

יש לך חוסר הצמדה בקלאץ. מדוע זה קורה ואיזה חלק בדיוק תקול לא תצליח לאבחן דרך המקלדת.

אם אתה בטוח שכל החלקים מחוץ לפעמון הקלאצ' תקינים, אז אין מניעה מלפרק ולראות מה קורה בתוך פעמון הקלאצ'.

יום טוב גם לך

פורסם

בדקת תקינות ציריות לפני שאתה מוריד גיר וקלאצ'?

התופעה של שילוב הילוכים ו"קלאצ' מופרד קבוע" יכולה לנבוע מציריה שבורה/מיסב פעמון מפורק.

בדוק ע"י סיבוב כל גלגל בנפרד שהציריה שלו מסתובבת גם היא, החל מהפעמון ועד לגיר עצמו.

• תוכן חדש...