Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי לפני ימים אחדים סונטה לימיטיד. הרכב הזה עם תקינה אמריקאית

שמתי לב לדבר ממש מוזר.

לרכב אין פנסי ערפל.

לא מצאתי מפסק ולא זיהיתי תאורה כזאת מחוץ לאוטו.

זה סיקרן אותי מדוע יש הבדלים שכאלו.

אני חושב שערפילים הם לא נחלתם של אירופאים.

כיצד נמכרות בארהב מכוניות ללא מחויבות לפנסי ערפל.

בנוסף מי יודע אילו עוד הבלים קיימים בין התקינות.

פורסם (נערך)

האם עם האוטו הגיע ספר הוראות? האם עברתה הדרכה מסויימת בקבלת הרכב?

להפעלה יש טבעת על הידית של האורות.

עברתי על הספר של 2016 שם לא מוזכר אור אחורי בכלל, אבל יכול להיות שאורות מופעלים ביחד (קדמי ואחורי), ממש מוזר!

עריכה אחרונה על ידי viper83
הוספתי דברים
פורסם (נערך)

המדריך שעבר איתי על האוטו ידע עליו פחות ממני.

אין על ידית האורות מתג סיבובי של אורות ערפל.

בספר רכב מצויין בבירור שיש אופציה לפנסי ערפל קדמיים ואחוריים. אבל על הידית עצמה אין כלום חוץ מהדלקת תאורה רגילה ווינקר ואורות גבוהים.

זה מאוד מוזר לי. יכול להיות שהיבואן הכניס רכבים חסרים באבזור בסיסי שכזה?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי technet
פורסם

הרכב מהבהב באדום?

בקשר לפנס ערפל אחורי, משום מה הוא לא חובה בארה"ב וביפן.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

לרכב וינקרים צהובים. אני לא בטוח שהוא היה מיועד לשוק ארה"ב, כמה שאני יודע שם הרכב מתוצרת מקומית. מה שמגיע ארצה, זה מקוריאה (להבדיל מקאמרי שמיובאת מארהב).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אז אין לו תקינה אמריקאית, למרות שאני לא בטוח שהסונטה נמכרת בכלל באירופה.

אלפא, מעלה את הדופק

פורסם

הדגם לא נמכר באירופה. לאירופה מיועד i40. לרכב יש מספר מאפינים של רכבים אמריקאים - יש אורות קטנים בפינות מאחור בצדדים ומקדימה. דבר כזה לא ראיתי לרכבים מאירופה. וגם כיוון אורות קדמיים שונה (ישר ולא לצד ימין). כניראה הדגם הוא של שוק קוריאני, לא יודע אם הם אימצו תקינה אירופאית, אמריקאית או גם וגם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

המנורות בפגושים, הן באמת מאפיינות רכבים אמריקאיים, או כאלו שמיועדים לשם. בוולוו S80 וS40 המקוריות הגיעו לכל השווקים עם המנורות האלו. השבדים כנראה רצו לחסוך מעצמם את הטרחה בייצור פגושים שונים.

אלפא, מעלה את הדופק

פורסם

מסתבר שביטלו את הדרישה לפני ערפל אחורים כדי להתגמש לתקינה האמריקאית.

אני עדיין בהלם.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

לא צריך להיות בהלם, זה לא שמכרו לך רכב בלי בלמים.

לדעתי זה אפילו טוב, ראיתי בארץ מספר אנשים עם רכב חדש, שכדי לעשות רושם נסעו עם פנסי ערפל אחוריים מופעלים וסינוורו מאד. אולי גם כאן זה המקרה?:?

אלפא, מעלה את הדופק

פורסם

יש בארץ אנשים שבשביל הפוזה מפעילים אורות ערפל שלא לצורך. הם מפעילים אור נמוך כדי שיתאפשר להפעיל אור ערפל, אבל כדי שיעבדו אורות ערפל קדמיים הם מפעילים גם את האחורי שסופר מסנוור (ברכבים רבים הפעלת אורות ערפל נעשית עם מתג אחד שמפעיל קודם את האחוריים). גם אורות ערפל קדמיים מסנוורים מאוד בכבישים שיש בהם גלים שגורמים לכך שחרטום של הרכב עולה או בעליות/ירידות. אבל העיקר הפוזה.

• תוכן חדש...